Telles: A hátralévő meccsekre koncentrálunk, nem az új menedzserre

Alex Telles szerint ő és csapattársai nem foglalkoznak az Erik ten Hag kinevezéséről szóló hírekkel, mivel a jelenlegi szezon minél jobb befejezése sokkal fontosabb most, mint az, hogy mi fog történni a következő idényben.


Több megbízható hírforrás szerint is már csak formaságok maradtak hátra és hamarosan hivatalosan is bejelentésre kerül, hogy a Manchester Unitednél Erik ten Hag veszi át Ralf Rangnick helyét a menedzseri pozícióban.

 

Bár a kinevezés híre miatt többen azt gondolták, hogy ez megzavarhatja a United játékosainak gondolatait, de Telles visszautasította ennek a gondolatát is és elmondta, hogy a pletykáknak semmi köze nincs az elmúlt hetekben látott rossz teljesítményhez.

 

"Nem, nem hiszem, hogy ez hatással lett volna ránk, mert mint tudjuk mit kell tennünk" - mondta a Sky Sportsnak. "Vannak emberek a klubnál, akik az új menedzser kinevezésén dolgoznak, de ez a következő szezonra vonatkozó dolog. A következő idény pedig attól is függ, hogy a hátralévő meccseken mit fogunk csinálni, szóval inkább erre koncentrálunk."

 

"Nem foglalkozhatunk még azzal, hogy ki lesz a következő menedzser, arra szabad csak gondolnunk, hogy mi lesz a következő meccsen."

 

A United háza táján nagy a feszültség, mivel a Bajnokok Ligája indulás bizonytalan, mondhatni egy hajszálon múlik. A The 1958 szurkolói csoport pedig Glazer ellenes tüntetésre szólította fel a klub szimpatizánsait a  Norwich elleni találkozó előtt.

 

Nem csupán a klub tulajdonosaival kapcsolatos negatív dolog lehetnek befolyással a teljesítményre, hanem azok a pletykák is, melyek az öltöző egységét kérdőjelezik meg. Telles azonban határozottan azt állítja, hogy a sajtó által festett kép köszönőviszonyban sincs azzal, ami valójában a csapatnál van.

 

 

"Az öltözőben mindenki nyerni szeretne" - mondta a védő. "MIndenki erre vágyik ebben a csapatban és tisztában vagyunk a kötelességeinkkel mindannyian. Munkával és nem beszéddel szeretnénk javítani ezen a helyzeten. Tudjuk mire vagyunk képesek, tudjuk, hogy milyen elvárásokat támasztanak felénk a szurkolók és a klub is, nekünk pedig fel kell készülnünk, hogy változtassunk a mostani látképen."

 

A 4. helyen álló Tottenhem 6 ponttal többet birtokol, mint a 7. helyezett Vörös Ördögök, a felzárkózást pedig nem könnyíti, hogy a közeljövőben a Liverpool, az Arsenal és a Chelsea ellen is lesz meccse Rangnick csapatának. Ettől függetlenül Telles nem hajlandó lemondani a Bajnokok Ligája álmokról.

 

"Ha nem hinnék abban, hogy meg tudjuk menteni a szezont, akkor nem lennék itt. Tudjuk, hogy kötelességünk teljesíteni a céljainkat. Most nem foglalkozunk még a többi meccsel, csak a Norwich ellenire fókuszálunk."

 

Arra a kérdésre, hogy a United miként tudja menteni a szezonját Telles azt felelte: "Következetesebbnek kell lennünk. Nagyon jól kezdtük a meccseinket, aztán kiengedtünk. Nem voltunk elég stabilak, amikor az ellenfeleink próbálták uralni a játékot és ez nagyban befolyásolta a játékunkat is. Végig koncentrálnunk kell."

 

"Tudjuk, hogy a dolgok gyorsan változhatnak a futballban és az a csapat lesz sikeres, amelyik jobban koncentrál. Tehát javítanunk kell ezen."

 

A javításban Tellesre nagyobb szerep hárulhat, mivel úgy tűnik, hogy Luke Shaw sérülés miatt távol lesz. A brazil védő élvezi, hogy több szerepet kap és elmondása szerint ez segít neki abban, hogy a lehető legjobb formában tudjon játszani.

 

"Minél több meccset játszom annál komfortosabban érzem magam a pályán és érzem, hogy valóban a csapat része vagyok. Most arra koncentrálok, hogy segítsek a csapatnak minden meccset megnyerni."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!