Lingard: Össze kell szednünk magunkat az Arsenal elleni meccsre

Jesse Lingard ragaszkodott ahhoz, hogy a Manchester Unitednek a Liverpooltól elszenvedett vereség ellenére győztes mentalitással kell kiállnia szombaton az Arsenal ellen.


A United saját nevelésű játékosa Paul Pogbat váltotta a Liverpool elleni találkozó elején, a vereséget követően pedig elmondta, hogy azt kéri társaitól, hogy az Arsenal ellen legalább olyan elánnal játszanak, amilyennel tették azt az Anfielden a második játékrész elején, mielőtt a házigazdák megszerezték a 3. és 4. góljukat. 

 

"Nincs már veszíteni valónk, tehát nekünk, játékosoknak ki kell adnunk magunkból mindent, el kell nyomnunk őket és akkor benne van a játékukban a hiba lehetősége."

 

"Ezt csináltuk a mérkőzés második félidejében 25-30 percig és akkor sikerült helyzetig is eljutnunk. Így kell kezdenünk a következő meccsen is, nyomás alá kell helyeznünk az ellenfelet intenzív játékkal. Ellenkező esetben elnyomhatnak minket és gólt fognak szerezni."

 

"Tagadhatatlan, hogy a Liverpool nagyon jó csapat, de a második félidőben úgy gondolom, hogy kicsit jobban kezdtünk, előbbre léptünk és magasabb volt az intenzitásunk is."

 

Lingard úgy véli, hogy a következő néhány napban a csapat carringtoni edzőközpontjában fel kell élénkülniük mielőtt elérkezik az Arsenal elleni rangadó, mivel az Ágyúsok az egyik fő riválisa a Unitednek a Bajnokok Ligája helyezésért folyó harcban.

 

 

"Nagy meccs vár ránk, gyorsan újra kell építenünk magunkat és meg kell szereznünk szombaton a 3 pontot. Kaptunk egy pofont, de úgy kell hétvégén odamennünk, hogy nyerni fogunk és fontos, hogy nagy intenzitással játszunk, elvégezzük a feladatunkat és hozni tudjuk azokat az energiákat, amelyekkel megnyerhetjük a meccset. Ehhez keményen kell dolgoznunk. Meg kell nyernünk az egyéni csatákat és akkor megnyerhetjük a mérkőzést is."

 

"Keményen fogunk dolgozni a héten. Növelnünk kell az edzéseken a befektetett energiáinkat, hiszen ez fog visszaköszönni a bajnokikon is."

 

Bár Lingard ebben a szezonban csak szórványosan kapott lehetőséget, elmondása szerint továbbra is maximálisan elkötelezett a Uniteddel szemben.

 

"Mindig készen állok és amint pályára léptem tudtam a feladatomat és mindent meg akartam tenni a csapatért. Ez van minden alkalommal amikor pályára lépek a United mezében, 110 %-ot akarok nyújtani. Szeretnék energiát vinni a csapatba és felpörgetni a társaimat."

 

"Csak focizni szeretnék, nagyszerű volt a Norwich ellen játszani, nagyon élveztem. Belerázódtam a játék ritmusába, de kizökkent, amikor nem sikerül folyamatosan játszani. Ezen a meccsen is arra számítottam, hogy folytatni tudom ahol a Norwich ellen abbahagytam amikor Paul megsérült és mindent megtettem, hogy megfeleljek. A későbbiekben is mindent megteszek majd, amikor pályára lépek, hogy a lehető legjobban teljesítsek."

 

Lingard nem szeretne mást, csak kivenni részét abból, hogy a United szurkolóinak minél szebb napokat hozzanak el, kezdve az Arsenal elleni találkozóval, ami reményei szerint jobban fog sikerülni, mint a liverpooli kirándulás. 

 

"Ez a vereség szörnyű a szurkolók számára, érezni lehetett a fájdalmukat a pályán is, amikor már 4-0-ra vezettek. Ez nagyon kiábrándító. Sajnálom a szurkolókat és nagyon nagyra értékeljük, hogy mindezek ellenére támogatnak minket."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!