Dea Gea reagált Ten Hag érkezésére

David De Gea izgatottságának adott hangot Erik ten Hag Manchester United élére való kinevezésével kapcsolatban.


A holland szakember az Eredivisie bajnokságában szereplő Ajax együttesének menedzsere 2017 decembere óta és sikert sikerre halmozott Amszterdamban. Negyedik teljes idényének végéhez közeledik és egyre jobban úgy tűnik behúzza 3. bajnoki címét, miután négy ponttal előzik meg a második helyezett PSV Eindhoven csapatát. 

 

Gólszerzésről és gyors labdajáratásáról vált híressé az Ajax, a korábbi Bayern München II menedzserének köszönhetően, De Gea pedig játékstílusáról beszélt, miután sikerült leülni a spanyol hálóőrrel egy rövid interjúra a bejelentést követően. 

 

"Az, hogy megszületett a döntés, tudjuk jól, hogy nagyon izgalmas a klub számára" - kezdte interjúját a spanyol kapus.

 

"Tudjuk mit ért el az Ajaxnál, nem sokon múlt, hogy Bajnokok Ligája döntőbe vezette csapatát, kupákat nyertek, játékosok fejlődtek a kezei alatt, tehát én is nagyon izgatott vagyok."

 

 

"Azt gondolom, hogy eredményes amit az Ajaxnál csinál. A következő mérkőzésünkre koncentrálunk, de ettől eltekintve izgatottak vagyunk. Az Arsenalra kell most figyelnünk és az első 4 hely valamelyikének megszerzésére."

 

Hollandiában is nyitott még az első hely kérdése, ezért Ten Hag elsődleges prioritása természetesen az Ajax, de hírneve szép aprólékosan megelőzi őt. Az 52 éves menedzser mostmár kétségtelenül érkezni fog a Unitedhez, ráadásul tiszta és átfogó ötleteinek feltárása lesz az első lépéseinek egyike. 

 

"Jó tudni, hogy már figyelemmel követi a játékunkat és már tudja, hogy a csapat mely területe szorul változtatásra" - nyilatkozta De Gea. "Várom már a közös munkát."

 

"Természetesen az Arsenal elleni mérkőzés az elsődleges, meg kell szereznünk a három pontot, hogy legyen esélyünk az első négy közé jutásra. Koncentrálnunk kell és meg kell nyernünk a meccset."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!