Evra az idegenbeli formán javítana

A védõ szerint a United 15 pont elõnnyel is bajnok lehetne.


Patrice Evra, a Manchester United bal bekkje figyelmeztette társait, hogy a következõ szezonban javítaniuk kell idegenbeli szereplésükön, mert úgy könnyebben megvédhetik bajnoki címüket.

A Vörös Ördögök a Chelseatõl szerezték vissza a trófeát az idei lenyûgözõ sorozatban és végül kilenc pontos, megnyugtató elõnnyel elõzték legközelebbi riválisukat.

Azonban a bajnoki cím leginkább az elképesztõ hazai rekordra épült és az idegenbeli produkció nem volt igazán meghatározó.

Sir Alex Fergusonék csupán öt mérkõzést nyertek meg az Old Traffordtól távol, a jövõre nézve Patrice Evra ennél sokkal jobb szereplésre számít.

"A probléma az idegenbeli formánkkal volt. Csak azt nem értem, miért nem nyertünk több mérkõzést az Old Traffordtól távol" - mondta Evra a Daily Mirrornak.

"Nem ugyanazt a játékot mutatjuk, mint az Old Traffordon. A hazai formánk miatt nyertük meg a bajnokságot."

"Képzeljük csak el, ha elkeztdünk volna gyõzni idegenben - 15 ponttal is nyerhettük volna a bajnokságot."

 


"Meg kell oldanunk az idegenbeli gondjainkat. Ahogy említettem, nem tudom miért történt ez idén, de a következõ évben bizonyos dolgokon változtatnunk kell."

Evra örül, hogy segíthette csapatát túlszárnyalni a Liverpool sorozatát és immár egyedüliként Anglia legeredményesebb klubjává tenni a Unitedet, de nem áll le és a 20. bajnoki cím a célja.

"Mindig, amikor elmegyek egy étterembe vagy sétálok az utcán, a szurkolók errõl akarnak beszélni" - mondta Pat.

"De még nem fejeztük be. Ez csak a kezdet. Tudom, hogy a Manchester United még több díjat is képes nyerni, ehhez kell tartanunk magunkat."

"Ami történt, az hatalmas eredmény, de minõségi játékosaink vannak, akik a 19 bajnoki címnél is többre képesek."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!