Manchester United U18 - Newcastle U18 6-0

A legutóbbi 1-0-s Burnley elleni hazai vereséget követően a srácok javítani tudtak és 6 gólt rámoltak be a Szarkák kapujába, ezzel pedig stabilan tartják a 4. helyet.


Forson és Hugill duplái mellett Ennis és Mather voltak eredményesek, bár az első félidőben szerény 1-0-s vezetéssel vonultak a fiúk az öltözőbe, a második félidőre agresszívebben jöttek ki és 5-öt rámoltak a vendégeknek. Nem tudni mit mondhatott nekik az edző, de bemehetne néha a felnőtt csapat öltözőjébe is. 

 

Már a mérkőzés elején hatalmas lehetőség, a középpályáról Mainoo indítja nagyszerűen Mathert, aki célba is vette a kaput és annak jobb felső sarkát, azonban a kapus útját állta a lövésnek. Ha egy kicsit önzetlenebb lett volna, lehet már most gólt ünnepelhettek volna és McNiell sem csapkodta volna vörösre mérgében saját combjait. 

 

Szöglethez jut a United, a beadás szépen kanyarodik középre, azonban Jurado csak a kapu fölé tudta emelni a labdát. 

 

Pye adott nagyszerű labdát Hansen felé, aki remekül lépett ki a védők mögül, betört a kapu előterébe, ahol a kapus kicsúszott rá, szépen sikerült is átemelni a játékszert a kapus fölött, ám egy védő még visszaért és tisztázni tudott. Remek egyéni teljesítmény, csalódást jelentő végjátékkal. McNeill lábai valószínűleg már begyulladtak a csapkodástól. 

 

Nagy kavarodás a tizenhatos előterében a Szarkák oldalán, mégis eljut Mather elé a labda, aki ráfordult és annak rendje módja szerint meg is törte azt, ám a vendégek védője úgy gondolta mindenkinek jár második esély, s bár kiment volna az alapvonalon túlra, valamiért visszakanalazta a labdát Forson elé, aki köszönte szépen és bebombázta a kapuba. Foghatja a 6-os mezszámú Newcastle védő, Stewart a fejét, pedig szép gólpasszt adott. 1-0

 

Még mindig az első félidő, Forson indítja a bal oldalon Mathert, aki kapu felé fordul és vezeti a labdát, végül beadja középre, a Szarkák védője bele tudott még kanalazni, ami így visszapattant a United támadója elé, ő középre pöckölte Hansen elé, aki szinte öt méterről kapufát rúgott a szellős kapu előterében. Igaza van, a kaput könnyebb lett volna eltalálni, na de a kapufát.

 

Ismét United támadás, McNiell előtt a lehetőség a tizenhatos előterében, rá is durrantotta, de a kapus védeni tudott, a kipattanót pedig megszerezte.

 

Ismét zavar a vendégek védősora között, Hansen szerezte meg tőlük a labdát a tizenhatos előtt, középre passzolt Gore felé, aki továbbadta a bal szélre Mathernek, Ő vissza középre. McNiell előtt elsuhant a labda, azonban Forson jobbról érezve telibe találta a kapust. Az eredmény nem változott a félidőre. 

 

Második félidő, Mather kap labdát a bal oldalon,  húzza-vonja, miközben egyre közeledik a kapu felé, végül úgy döntött, hogy elvállalja és igaza lett, kipókhálózta a jobb felső sarkot. 2-0

 

Ismét jönnek a Vörös Ördögök, Mather fordul befelé a tizenhatos előterébe, passzol az üresen álldogáló Forson elé, akit csak a kapus tudna megakadályozni, ő azonban úgy gondolta, ez így könnyű lenne, megvárt egy védőt, aki becsúszott elé, kicselezte, elvitte a kapust magával majd az ellentétes oldalra lőtte a labdát. 3-0 

 

A csereként beálló Oyedele passzol a vendégek kapujának előteréből Hugill felé, aki kapura is fordult, lövése azonban lepattant egy védő lábáról, majd annak társa a kapus irányába fejelte a játékszert, amire Oyedele is lecsapott és neki lett igaza. Kicsaklizta a kapus kezei közül és bekaparta a sarokba. 4-0

 

Hosszú indítás a bal oldalon Hugill irányába, aki a tizenhatosig vezette a labdát, több csapattárs is állt benn üresen, de ő inkább kapura tekerte azt. A Kapus rajta volt a lövésen de a teste alatt mégis bepattogott a hálóba. 5-0

 

Hugill a jobb oldalon McNiell irányába gurított, ő be középre Ennis elé, aki tolt egyet a labdán és a kapufa segítségével a kapu jobb oldalába lőtte a játékszert. 6-0

 

Ezzel a srácok megtartották az 1 pontos előnyüket a Nottingham előtt, legközelebb pedig a Blackburn U18 ellen lépnek pályára,  egy esetleges győzelemmel pedig feljebb léphetnek a tabellán. A mérkőzést április 26-án este rendezik este 20:00-kor.

 

Összefoglalás:

United: Wooster, Pye, Aljofree, Fredricson, Jurado (Oyedele 63); Mainoo, Gore; Mather, Hansen (Hugill 62), Forson (Ennis 70); McNiell.

Gólok: Forson 15, 54; Mather 48, Hugill 64, 78; Ennis 88

Sárga lap:


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!