Nasri tagadja a távozásáról szóló híreket

Az Arsenal középpályása, Samir Nasri saját Twitter-oldalán tagadta azokat a híreszteléseket, miszerint a nyáron elhagyná az Emirates Stadiumot.


A francia válogatott középpályás jövõjét az észak-londoni klubnál sokan szinte befejezettnek vélték, miután egy nemrég adott interjúban nem utasította vissza annak a lehetõségét, hogy egyszer a Manchester Unitedben futballozzon.

 

Ráadásul a Vörös Ördögök ezen a nyáron mindenképpen szeretnének egy játékmestert igazolni a középpályájukra, a visszavonuló Paul Scholes pótlására.

 

Mivel a két információ egybevág, így a leendõ igazolások névsorában amúgy is szereplõ Nasri-t sokan az elsõ helyre tették a manchesteriek átigazolási listáján, leginkább nyilatkozata miatt.

 

 

Azonban az egykori Marseille-játékos, aki saját mikroblogján már elküldte egyik trágár követõjét melegebb éghajlatra, egy kicsit könnyített az Ágyúsoknak szurkolók lelkivilágán.

 

"Csak azt akarom elmondani nektek, hogy ne hallgassatok az újságokra és a pletykákra, majd tudatom veletek, ha valami történik velem" - írta Nasri a Twitteren.

 

Ezzel a hírrel valószínûleg azon Manchester United szurkolók is megnyugodhattak, akik írtóznának az amúgy már betiltott nyakmelegítõjérõl elhíresült középpályás Old Traffordra igazolásától.... 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!