Hernandez: Tartozok Fergie-nek

Javier Hernandez kijelentette, hosszútávú jövõjét mindenképpen a Manchester Unitedben képzeli el, mert állítása szerint 'nagy mértékben' tartozik Sir Alex Fergusonnak.


A mexikói válogatott sztárja álomszerû bemutatkozást tudhat maga mögött elsõ európai és Premier League-es szezonjában, ugyanis 13 góllal segítette bajnoki címhez Sir Alex Ferguson legénységét a 2010/2011-es idényben.

 

Nem csoda, hogy a Manchester United játékosaira szinte évrõl-évre szemet vetõ Real Madridnál felfigyeltek a Borsócska becenévre hallgató csatárra, és állítólag egy több tíz millió font értékû ajánlattal szeretnék a Santiago Bernabeuba csábítani ezen a nyáron. 

 

Azonban nem eszik olyan forrón a kását, ugyanis 23 éves támadó eltökélt, hogy a Vörös Ördögöket az idei szezont követõen újabb trófeákhoz segítse mégpedig azért, hogy valamit törlesszen Sir Alex Fergusonnak azért, hogy segített sínre tenni pályafutását.

 

 

"Nagyon motivált vagyok a Unitednél futott elsõ szezonomat követõen" - kezdte Hernandez a The Sun-nak.

 

"Mostantól kezdve nagy mértékben tartozok Sir Alex Fergusonnak, ugyanis õ volt az, aki bízott bennem, és Európába hozott. Az álom nem változott."

 

"Még számos trófeát szeretnék itt nyerni, hogy visszaadhassam a csapatnak azt, hogy kinyitották elõttem az ajtót a sikerek felé vezetõ úton."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!