Rangnick elárulta mikor fog leülni beszélni Ten Haggal

Ralf Rangnick, a Manchester United ideiglenes menedzsere elárulta, hogy mikor fognak leülni beszélgetni a csapat új menedzserével, Erik ten Haggal.


Április 21-én jelentették be, hogy az idei szezon végétől 2025-ig Erik ten Hag veszi át a Vörös Ördögök irányítását, szerződése pedig további egy évvel meghosszabbítható. 

 

A klub közleményében a holland nagy megtiszteltetésnek kinevezését és izgatottságának adott hangot, ugyanakkor világossá tette, hogy jelenleg az Ajax csapatán és az Eredivisie megnyerésén van a hangsúly.

 

Az Ajex jelenleg a tabella élén áll és vasárnap megnyerhetik a bajnokságot, ha legyőzik az AZ Alkmaar csapatát, a PSV pedig vereséget szenved a 3. helyen álló Feyenoord ellen. 

 

 

Amennyiben a PSV Eindhoven győzni tud, vagy döntetlent játszik, akkor Ten Hag és csapata hazai közönség előtt húzhatja be a bajnoki címet a Heerenveen ellen, szerdán.

 

A Brighton elleni bajnokit megelőző pénteki sajtótájékoztatóján Rangnick a következőket mondta: "Mindenképp leülünk beszélgetni a szezon végeztével."

 

"Erik és jómagam is az előttünk álló meccsekre akarunk koncentrálni. Nekik még 3 találkozójuk van és nyilvánvaló, hogy mindent elkövet majd annak érdekében, hogy megnyerjék a holland bajnokságot."

 

"Megegyeztünk, hogy a szezon végén beszélgetünk és ott mindenről beszélni fogunk."

 

Rangnick prioritása jelenleg a Brighton és a későbbi, Crystal Palace elleni bajnokikra összpontosít, ezekről pedig természetesen a sajtótájékoztatón is szó esett.

 

"Nos, azt hiszem még mindig sok múlik ezen a két meccsen. Az utolsó két hazai bajnokinkon 4 pontot szereztünk a Chelsea és a Brentford ellen" - mondta Ralf. "A Brentford elleni találkozót követően beszélgettünk a mérkőzésről, ami szerintem az egyik legjobb meccsünk volt az elmúlt 5-6 hónapban."

 

"Biztos vagyok benne, hogy a srácok holnap a Brighton ellen és két hét múlva a Crystal Palace ellen is ugyan ezen a szinten akarnak majd teljesíteni. A feladat ismét adott, ami pedig a legutóbb nagyon tetszett, hogy látszott a srácokon, hogy jól érzik magukat együtt a pályán és pontosan ilyen megközelítésre lesz szükség holnap is."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!