Sancho fényes jövőre számít

Jadon Sancho úgy érzi, hogy a Manchester Unitednél mindenki számára új kezdet jön el, amikor az új menedzser, Erik ten Hag megérkezik végre az Ajax csapatától.


A 22 éves támadó számára vegyesen sikerült az első manchesteri szezon miután volt mélyen és a magasban is teljesítménye azt követően, hogy az előző nyáron átigazolt a Borussia Dortmundtól a rekordbajnokhoz.

 

Időbe telt, hogy megmutassa mire is képes, ami végül annyira jól sikerült, hogy február hónap legjobbjának választották és a márciusi díjra is jelölték.

 

Az utóbbi időben azonban sajnos mandulagyulladással küzdött és még mindig kétséges, hogy a Crystal Palace elleni utolsó bajnokin bevethető lesz-e.

 

"Az újrakezdéshez új menedzser is érkezik és mindannyian kíváncsian várjuk, hogy milyen tervei és elképzelései vannak a csapattal" - mondta Sancho a Premier League Productionsnek.

 

"Pozitívan kell gondolkodni. A karrierem még csak most kezdődik és remélhetőleg hamarosan beindul. Nehéz szezon van mögöttünk, különösen nehéz azért is, mert United játékosként nagyon jól tudom, hogy korábban mit ért el ez a klub."

 

"A United arról ismert, hogy trófeákat nyer és ott van a legjobbak között. Ez a szezon így mindenki számára nehéz volt, de úgy gondolom, hogy továbbra is hinnünk kell."

 

 

Amennyiben Sancho lemarad a londoni, Crystal Palace elleni találkozóról, akkor 38 mérkőzéssel és 5 góllal fejezi be szezonját, amelyek közül az egyik pont a nevelő egyesülete, a Manchester City ellen sikerült.

 

Első találatát a Bajnokok Ligájában, a Villarreal ellen szerezte a novemberi, idegenbeli győzelem során. 

 

"Jó érzés volt" - emlékezett vissza. "Gólt szerezni abban a klubban, ahová nemrég szerződtél mindig nagyszerű érzés. Ráadásul szép gól is volt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!