Hivatalos: Savage hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Charlie Savage új, hosszú távú szerződést írt alá a klubbal.


A 19 éves játékos, aki 9 évesen csatlakozott a Vörös Ördögök Akadémiájához tavaly decemberben mutatkozott be a felnőtt csapatban az Old Traffordon, a Young Boys elleni Bajnokok Ligája találkozó alkalmával.

 

Új szerződése értelmében Savage legalább 2025 júniusáig az Old Traffordon marad, ami további 1 évvel meghosszabbítható.

 

A leicesteri születésű fiatalember 2021 áprilisában írta alá első profi szerződését annak a szezonnak a végén, amely során 23 alkalommal lépett pályára a United U18-as csapatában. Emellett Wales válogatottját is képviselte már az U17-es korosztálytól kezdve az U19-ig.

 

A 2021/22 idény során Savage rengeteg tapasztalatra tett szert a Vörös Ördögök ifjúsági csapataiban. Az U23-as srácokkal 19 találkozón lépett pályára, utolsó meccsét pedig, amit az Old Traffordon játszottak az Everton ellen góllal zárta, a találkozót pedig 3-0-ra megnyerték.

 

 

A 21 éven aluliak körében Charlei egyike volt azon 4 játékosnak, akik az EFL Trophy csoportkörében minden meccsen szerepeltek, mely sorozat keretén belül a United megmérkőzött a Lincoln City-vel, a Bradford City-vel és a Sunderlanddal is.

 

Az UEFA Ifjúsági ligában tagja volt a Vörös Ördögök negyeddöntőig menetelő csapatának is.

 

Savage minden nap arra törekszik, hogy csiszolja tudását és szeretne folyamatosan fejlődni a klubnál töltött következő hónapok, évek során.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!