Hivatalos: Mellor távozik a nyáron

A Manchester United U23-as csapatának támadója, D'Mani Mellor megerősítette, hogy szerződése lejáratát követően nyáron távozik a klubtól.


A manchesteri születésű játékos 2019 novemberében, az Astana elleni Európa-liga mérkőzésen lépett pályára először a felnőtt csapatban, ezzel pedig elmondhatja magáról, hogy 9 éves korától minden korosztályban pályára lépett a Unitedben, beleértve a felnőtt csapatot is.

 

A Salford City-nél kölcsönben töltött időszakot követően visszatért tapasztalatokkal telve Neil Wood edző szárnyai alá és végül a csapat kapitánya lett köszönhetően annak, hogy megmutatta tudását, erejét és igyekezetét.

 

"Véget ér az első futballfejezet az életemben" - tette közzé Instagramján Mellor. "A Man. Unitedben debütálni olyan megtiszteltetés volt, amiben csak keveseknek van részük. Rendkívül szerencsés vagyok, hogy több, mint 10 éven keresztül képviselhettem ezt a klubot és rengeteg embernek kell köszönetet mondanom az utam során nyújtott támogatásért. Sokan közülük a barátaim lettek az itt töltött idő alatt."

 

 

"Mindig is kapcsolatban leszek ezzel a fantasztikus klubbal" - mondta a 21 éves játékos. "Most egy új fejezet kezdődik, készen állok a következő lépésre és izgatottan várom, hogy megmutathassam mindenkinek, hogy mire is vagyok képes."

 

A támadót az egész csapat elbúcsúztatta hétfőn, Carringtonban és a hírek szerint számos lehetőség közül választhat a jövőjét illetően, a végső döntést azonban majd csak alapos megfontolást követően, a nyáron fogja meghozni.

 

A Unitednél mindenki a legjobbakat kívánja D'Maninak a jövőbeli karrierjéhez.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!