Ten Hag elárulta mit vár játékosaitól

Erik ten Hag a mai napon átveszi a Manchester United irányítását és egyből elárulta, hogy milyen tulajdonságokat vár el játékosaitól.


A Vörös Ördögök kiábrándító szezonja a tegnapi, Crystal Palace elleni 1-0-s vereséggel ért véget, ami azt jelenti, hogy a 6. helyen végeztek a tabellán, így a következő idényben az Európa-ligában fognak indulni.

 

Erik, akinek Mitchell van der Gaag és Steve McLaren edzők fognak segíteni az Old Traffordon számos fejlesztést céloz meg a szezonkezdetre és világossá tette, hogy mit szeretne látni a csapattól a jövőben.

 

"Nagy elvárásaim vannak magammal szemben és ezt megkövetelem a csapatomtól is" - mondta Erik exkluzív interjújában. "Együtt kell működnünk és minden nap a legjobbat nyújtanunk. Én azt mondanám, hogy számomra a jó, soha nem elég jó. A jónál is jobbnak kell lennünk."

 

A holland tréner filozófiáját sokan vizsgálták, mióta hivatalosan is bejelentették, hogy ő váltja majd Ralf Rangnickot a United kispadján. Az 52 éves szakember támadóhajlama remekül megfigyelhető volt az Ajaxban eltöltött ideje alatt, mely évek során számos trófeát is nyert a csapata, illetve 2019-ben a Bajnokok Ligája elődöntőjéig meneteltek.

 

 

Ten Hag az amszterdami csapatot harcigépnek nevezte és azt szeretné, ha ez az etika a Unitednél is visszaköszönne.

 

"Bárhol is jártam pályafutásom során, mindig magas elvárásokat támasztottam a játékosaimmal szemben" - tette hozzá. "Elvárom tőlük, hogy harcoljanak és mindig 100%-ot nyújtsanak. Egységesnek kell lenniük, csapatot kell alkotniuk és meg kell küldeniük minden ellenféllel."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!