Ten Hag álláspontja három játékosról

A Manchester United új menedzsere, Erik ten Hag már alig várja, hogy újra találkozhasson Donny van de Beekkel és együtt dolgozhasson olyan játékosokkal, mint Harry Maguire és Cristiano Ronaldo.


Van de Beek a szezont kölcsönben töltötte az Evertonnál és a Stolverkosok utolsó mérkőzésén gólt is szerzett az Arsenal ellen, júniusban azonban visszatér Manchesterbe és megkezdi a felkészülést a következő szezonra.

 

A holland középpályás kulcsszerepet játszott a Ten Hag által irányított Ajaxban, amellyel bejutott a 2018/19-es szezonban a Bajnokok Ligája elődöntőjébe is, majd ezt követően Manchesterbe igazolt 2020-ban.

 

A holland válogatott játékos nagyon szeretné megmutatni a következő szezonban, hogy mire képes, mivel a liverpooli csapatnál nem tudott kiteljesedni sérülése miatt.

 

Amikor sajtótájékoztatóján arról kérdezték Ten Hagot, hogy szívesen látná-e a csapatában honfitársát, így válaszolt: "Igen, pesze. Akkoriban fantasztikus csapatunk volt az Ajaxnál."

 

"Igazán jó kapcsolatom volt vele és alig várom, hogy újra találkozhassak vele a pályán."

 

 

Azt is megkérdezték az újságírók, hogy mennyire lelkes annak kapcsán, hogy együtt dolgozhat majd Cristiano Ronaldoval, a válasz pedig erre  a kérdésre is egyértelmű volt.

 

"Természetesen" - mondta mosolyogva Erik, majd arra a kérdésre is nevetve válaszolt, hogy mire számít a csapat gólkirályától a következő szezonban. "Ronaldo? Gólok!" Majd kihangsúlyozta, hogy hamarosan átbeszéli terveit a portugál klasszissal.

 

"Először Ronaldoval fogok beszélni erről, aztán veletek."

 

A sajtótájékoztatón Harry Maguire, a csapatkapitány is szóba került és az is nyilvánvaló volt, hogy Ten Hag értékeli az angol védő képességeit.

 

"Meg kell ismételnem, hogy a következő szezon teljesen más lesz, de úgy gondolom, hogy jó munkát végzett. Ő nagyszerű játékos, aki sokat tett a Manchester Unitedért. Várom, hogy vele dolgozhassak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!