Murtough: Ezért választottuk Eriket

John Murtough elárulta, hogy Erik ten Hag kiemelkedett a Manchester United menedzseri posztjára esélyes jelöltek közül.


"Erik hosszútávú jövőképet fogalmazott meg a menedzserkeresés ideje alatti megbeszéléseken, melyben egy sikeres és izgalmas csapat felépítésének képe bontakozott ki" - árulta el John Murtough visszaemlékezve ezekre a találkozókra.

 

Az igazgató szerint Ten Hag volt az a személy, aki a legjobban illett a United identitásához és céljaihoz, beleértve a támadó foci favorizálását és a fiatal játékosok fejlesztésére vonatkozó eltökéltségét is.

 

"Szenvedélyt, energiát és lelkesedést mutatott a kihívás iránt" - mondta Murtough a klub szurkolói fórumának találkozóján, amelyre a holland menedzser e heti bemutatását megelőzően került sor.

 

 

Murtough szerint Ten Hag bizonyította előző klubjánál, hogy győztes alkat, de hangsúlyozta, hogy a szurkolóknak türelmesnek kell lenniük, amíg sikerül felépíteni egy sikeres csapatot.

 

A szurkolók tájékoztatása során Murtough elismerte azt is, hogy pocsék volt az idei szezon, de mindenkit biztosított arról, hogy Carringtonban eltökélt szándékuk, hogy a 2022/23-as idényben jelentős javulást érjenek el. 

 

Murtough, aki az új menedzser keresésének folyamatát vezette azt mondta, hogy az 52 éves szakember korai kinevezése tiszta látképet és magabiztosságot ad a következő szezonra és azon túl is, majd beszélt a Carringtonban zajló folyamatokról, változásokról is a fórum résztvevőinek, amely folyamatoknak a célja a játékosok és a stábtagok támogatása a sikerek elérése érdekében.

 

A változások érintik a felderítési és toborzási részleget is, amelyeken belül Murtough szándéka a folyamatok erősítése.

 

A klub adatfeldolgozási képessége javult, többek között olyan területeken, mint a mérkőzések elemzése és a toborzás is, köszönhetően a klub nemrégiben kinevezett, első Adattudományi igazgatójának.

 

Ezek mellett zajlik a klub edzésre használt létesítményeinek átépítési tervezése is, hogy azok továbbra is világszínvonalúak maradjanak. 

 

"Az egész arról szól, hogy megfelelő környezetet és kultúrát hozzunk létre, amelyben a játékosok képesek a maximális teljesítményük kihozatalára."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!