Toone és Russo voltak a legjobbak

A hölgyeknél is megválasztották mind a szurkolók, mind a játékostársak a szezon legjobbját. A közönségszavazáson Ella Toone, míg a társak által Alessia Russo érdemelte ki a legjobbnak járó elismerést.


Toone szerezte meg a szurkolói szavazáson a voksok többségét, köszönhetően a szezon során nyújtott kiemelkedő teljesítményének. Ella 9 találatig jutott, ami mellett 8 gólpassza is volt 29 mérkőzés alatt, ezzel pedig a Női Szuper Liga gólpassztáblázatának élén végzett, 9 találatából pedig 7-et az élvonalban szerzett. A 22 éves támadó a 4. győztese a szavazásnak.

 

A játékostársak szavazatai alapján pedig Alessia Russo érdemelte ki a legjobbnak járó elismerést. A 23 éves játékos 30 meccsen 11 gólig jutott minden sorozatot figyelembe véve, ezek mellett pedig a sokoldalú csatár 4 gólpasszal is jelentkezett.

 

 

A két tehetséges játékosról Marc Skinner, a női csapat menedzsere az alábbiakat nyilatkozta:

 

"Ella csodálatos játékos, aki ég a vágytól, hogy a legjobb legyen. Szeretek vele együtt dolgozni és segíteni fogok neki, hogy azzá a játékossá váljon, aki lenni szeretne."

 

"Alessia is nagyszerű és sokoldalú játékos. Sikerült neki azt a fejlődést elérni, amit megcéloztunk a szezon során. Minden tulajdonsága megvan, amire szükségünk van  és ezeket fejlesztjük is, ő pedig rendkívül kemény munkát végez. Hatalmas fejlődésen ment át egyénileg és alig várom, hogy lássam a továbbiakat."

 

Gratulálunk a két nyertesnek, csak így tovább!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!