Blind: Ten Hag mindent rendbe tesz

A Manchester United korábbi védője, Delay Blind szerint Erik ten Hag egy "kontrollmániás", aki az egész klubra vonatkozóan meg akarja valósítani elképzeléseit.


A holland válogatott játékos, aki 2014 és 2018 között 141 alkalommal lépett pályára a Vörös Ördögök csapatában nemrég Manchesterben járt egy dokumentumfilm forgatása miatt és arra is szakított időt, hogy leüljön beszélgetni a klubmédiával Erik ten Hag kinevezéséről.

 

A 32 éves játékos kiválóan ismeri a United új menedzserét, hiszen nagyszerű sikereket ért el vele az Ajax színeiben, beleértve a 2021/22-es idényben megnyert Eredivisie bajnoki címet is.

 

A holland menedzser rendkívül jó benyomást tett bemutatkozó napja alkalmával, üdvözölte többek közt a dolgozókat is az Old Traffordon, miközben ismerkedett új otthonával.

 

Blind szerint ez nem meglepő, hiszen újdonsült menedzserünk nagyon társaságkedvelő és eltökélt szándéka, hogy mindenki, mindent megtegyen a közös cél elérése érdekében.

 

"Nagyon társasági ember" - mondta Daley. "Az Ajaxnál is az volt a filozófiája, hogy a klubnál minden személy fontos. Mindenkinek részt kell vennie a győzelmek elérésében és hoznia kell a győztes mentalitást."

 

 

"Mindenkire szükség van, hogy ugyanabba az irányba haladjunk. Ezzel ő nagyon jól tisztában van és szereti kézben tartani a dolgokat. Kontrolmániás, aki mindenben a legjobb akar lenni. Szerintem ez egy különleges tulajdonság, amivel jó, ha rendelkezel."

 

Arra a kérdésre, hogy Ten Hag milyen edző Blind határozott választ adott és elmondta, hogy nincs kétsége afelől, hogy ő a megfelelő ember a csapat élére.

 

"Szerintem zseniális. Egy olyan menedzser, aki szeret támadó focit játszani, amire a Unitednek szüksége van. Olyan ember, aki pontosan tudja mit akar és tudja azt is, hogyan adja át ezt a játékosainak. Képes elérni, hogy mindenki a legjobb teljesítményt tudja nyújtani és, hogy mindenki ugyan abba az irányba tolja a szekeret. Kialakítja a győztes mentalitást, amivel trófeákat nyer."

 

Blind hozzátette azt is, hogy az új menedzsernek időt kell hagyni az építkezésre, viszont biztos benne, hogy végül trófeákat fognak újra a magasba emelni.

 

"Fel kell ismerni, hogy az újjáépítéssel kapcsolatos munkához idő kell, de meggyőződésem, hogy Erik módszerei eredményre vezetnek majd. Nehéz megmondani még, hogy mikor és nem szeretnék butaságot sem mondani, hogy mikor emelheti fel újra a United a bajnoki serleget. Hagyni kell, hogy kialakítsa a megfelelő játékstílust."

 

"Ha ez meglesz, akkor jönni fognak a győzelmek is. A győzelmeknek köszönhetően pedig a trófeák. Hogy ez mikor következik be, nem tudom."

 

"Erik minőségi menedzser és remélem, hogy megkapja a szükséges időt, hogy a maga képére formálja a dolgokat és elérje, hogy a csapata úgy játszon, ahogy ő azt szeretné. Bízom benne, hogy sikeres lesz."

 

Az új menedzser támogatottsága úgy tűnik, hogy az első pillanattól kezdve megvan a szurkolók részéről, akik nagy lelkesedéssel és izgatottan fogadták őt. Blind úgy véli, hogy ez nagy pozitívum, mert mindenkinek a megfelelő irányba kell tartania, hogy a klub visszakerüljön oda, ahová tartozik.

 

"A játékosoknak és az edzőnek is fontos, hogy a szurkolók támogassák. Ennél a klubnál ez nem lesz probléma. Saját tapasztalataimból tudom, mert éreztem minden egyes itt töltött nap során, hogy szeretnek és tisztelnek. Még mindig rengeteg üzenetet kapok innen és, ha itt járok a környéken az emberek mindig nagyon kedvesek velem."

 

"Nagyra értékelem ezt. A menedzser és a játékosok számára ez amolyan libabőrös élmény. Nem hiszem, hogy a szurkolók támogatásával gond lenne majd. Mindig a csapatuk mögött lesznek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!