Kémek a pletykafészekben 3.rész

Folytatjuk rövid összefoglalónkat a felröppent pletykákról, hiszen abban nincs hiány:


Érkezõk:

Ashley Young a hétvégén veszi feleségül barátnõjét, de a következõ héten a lapok szerint aláírja õj szerzõdését az Old Traffordon. A United a legújabb információk szerint 16,5 millió fontot fizethet érte.

Másik lehetséges érkezõ a blackburni Phil Jones, akivel sokat foglalkoztunk a Fanatics hasábjain az elmúlt napokban. A hírek szerint orvosi vizsgálaton esett át és a lapok 16-18 millió font közé teszik az árát.

Usain Bolt bár nem a nyáron, de mindenképp szeretne a Manchester United focistája lenni. Mindig is United szurkoló volt és úgy véli, képes lenne kiválót nyújtani a Vörös Ördögöknél. Azért azzal az induló- és végsebességgel sokan nem tudnák lefutni a pályákon. Egy 100 méteres síkfutás alkalmával 37-38 km/h-s sebességgel futnak az atléták, míg egy futballista ennél 7-8 km/h-val kevesebbel. De talán ennél is fontosabb az indulósebesség, amivel már az elején lehagyná az ellenfeleit. De mint tudjuk, a futball nem csak futásból áll...

 


Steven Defour is célkeresztbe került. Ha máshol nem, a sajtónál mindenképp. Egyes hírek szerint a Liverpoollal és a Spartak Moszkvával küzd a United a 15 millió fontos játékosért, ám a Pool minden bizonnyal kiszállt a küzdelembõl, hiszen leigazolta Jordan Hendersont.

Shinji Kagawa szívesen játszana a Manchester United csapatában, ám jelenlegi klubja, a Borussia Dortmund nem akarja eladni az irányítót.

Az Old Traffordon Eden Hazard neve is felmerült, mint lehetséges érkezõ. A 20 éves játékost bár a Lille nem szeretné eladni, sokak szerint a Vörös Ördögöknél világklasszissá válhatna.

Samir Nasri érkezésérõl is egyre több cikk jelenik meg, állítólag 8 millió font körüli ár ellenében Sir Alex le is igazolhatná a szerzõdésének utolsó évébe lépõ játékost.

Sir Alex Ferguson a Southampton szélsõjérõl, Alex Oxlade-Chamberlainrõl sem mondott le. A 15 millió fontos kivásárlási árat azonban sokallja a 17 éves játékosért a menedzser, és bizonyos összeg mellé Wes Brown és Gabriel Obertan játékjogát is felajánlaná cserébe.

Pato Rodriguez neve hallatán valószínûleg nem sok szurkoló szemében csillan meg a fény. Az Independiente 21 éves középpályásárt 10 millió eurót sem sajnálna Fergie. De ki tudja, lehet Patricio lenne a megoldás Scholes pótlására?

A svájci Basel fiatal középpályásával, Xherdan Shaqirivel is összeboronálta a sajtó a Vörös Ördögöket, akiért 10 millió fontot fizetnének a manchesteriek.


Távozók:

A Sunderland kivetette hálóját három United játékosra. Wes Brown, John O'Shea és Darron Gibson szerepel a kívánságlistájukon, 12 millió fontot adnának cserébe a Fekete Macskák.

Jonny Evanst 8 millió font ellenében vinné a Bolton Wanderers.

Danny Welbecket jövõre is szeretné kölcsön venni a Sunderland, ám az Everton is hasonló tervekkel állt elõ.

A Leicester City bejelentkezne Nicky Ajoséért, akit a United nem szeretne eladni, ám egy kölcsön szerzõdéstõl nem áll el.


folyt.köv.

 

 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!