Ronaldo nem eladó!

Cristiano Ronaldo nem eladó és a Manchester Unitednél arra számítanak, hogy maradni fog az Old Traffordon, annak ellére, hogy egyes hírek szerint a Chelsea szenzációszámba menő ajánlattal készül a portugál világsztárért.


Azzal, hogy a United nem tudta kivívni a következő szezonbeli Bajnokok Ligája szereplést, illetve eddig még nem tudott nyári igazolást bejelenteni, olyan pletykák kezdtek el keringeni, hogy Ronaldo talán távozna a klubtól.

 

Ügynöke, Jorge Mendes múlt héten találkozott a Chelsea új társtulajdonosával, Todd Boehly-val, amely során szóba került köztük Ronaldo is, a Vörös Ördögök új menedzsere, Erik ten Hag azonban bemutatkozó sajtótájékoztatóján már megerősítette, hogy számol az ötszörös aranylabdással.

 

Ronaldo múlt nyáron, 12 évvel azt követően tért vissza, hogy távozott a Real Madridhoz, minden sorozatot figyelembe véve 38 szezonbeli mérkőzésén 24 találatot jegyezve pedig a United házi gólkirálya volt.

 

 

Gyakran merül fel a válogatottsági gólrekorder neve nevelőklubja, a Sporting Lisszabon kapcsán is, Hugo Viana azonban elárulta, bár klubjuk ajtaja mindig nyitva fog állni előtte, idén nyáron nem fognak lépéseket tenni a megszerzése érdekében.

 

Így tehát a fővárosi klub sportigazgatója gyakorilatilag kizárta annak lehetőségét, hogy ebben az átigazolási időszakban megvalósulhasson a transzfer, de ki tudja mit tartogat majd a jövő.

 

"Szerintem most nem. Nem hiszem, hogy lehetséges lenne. De soha nem lehet tudni - ő dönthet arról, hogy hol akar játszani" - mondta az egykori Newcastle középpályás a Sky Sports News-nak Ronaldo potenciális megszerzése kapcsán.

 

"Soha nem lehet tudni mit hoz a jövő. Amikor Cristianoról beszélünk, az egy teljesen más helyzet. Még egy év van hátra a szerződéséből, szóval majd meglátjuk, hogy dönt a folytatásról."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!