Malacia ügynökváltása hátráltatja az átigazolást

A Manchester United abbéli szándékát, hogy leigazolja a Feyenoord védőjét, Tyrell Malaciat nehezíti, hogy a tervezett transzferben a játékos képviseletét ki látja el, értesült a The Athletic.


Úgy tudni, hogy a United mindenben megegyezett a rotterdamiakkal a 22 éves holland válogatott átigazolásáról, akiért 15 millió eurót plusz bizonyos feltételek teljesülése esetén 2 millió euró bónuszt kapnak és továbbértékesítése esetén előre meghatározott százalék is őket illeti majd meg a vételárából.

 

Ennek értelmében már csak a személyes feltételek vannak hátra az ügylet véglegesítéséhez, így eddig úgy tűnt, hogy minden sínen van.

 

Azonban a holland klubhoz közeli források szerint az a közvetítő, akivel korábban Malacia együtt dolgozott, már nem jogosult arra, hogy ebben az ügyben a nevében eljárjon, így előbb ezt a kérdést kell tisztázni az üzlet nyélbe ütéséhez.

 

 

Állítólag a baloldali védő maga döntött úgy, hogy a kilátásban lévő Old Traffordra költözése során már ne Ali Dursun járjon közbe az érdekében, hanem az édesapja.

 

Az egyelőre nem ismeretes, hogy ez a tényező hatással lehet-e a United egyekezkedésére a Barcelonaval Frenkie de Jong megszerzésében, tekintettel arra, hogy a 25 éves középpályás esetében is Dursum a képviselő.

 

A manchesteriek és a katalánok már egyezségre jutottak De Jong vételárát illetően - amely bónuszokkal együtt 85 millió euró lehet - azonban a fizetési ütemezést illetően még van feladata a feleknek és a személyes feltételek sem kerültek még tisztázásra a játékossal.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!