Ten Hag elismerően beszélt játékosairól

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag dicsérettel illette játékosait a Carringtonban látottak alapján, ám a hangsúly mostantól a felkészülési túrán és a csapatra váró összecsapásokon van.


A csapat Thaiföldre repült, ahol kedden a Liverpool ellen lépnek majd pályára, Erik ten Hag pedig mielőtt felszállt volna a gépre a klubmédiának beszélt a carringtoni edzőközpontban végzett munkáról. Az egyértelműen látszik az edzésekről kikerült képekről és videókról, hogy a holland szakember nem vesztegette az idejét és igyekezett minden játékosának átadni pezsgését és ötleteit.

 

"Egyértelműen energiát akarok adni a csapatomnak" - mondta Stewart Gardnernek, az MUTV riporterének. "Azt kell mondanom, hogy a játékosaim nagyon jól teljesítenek. Rendkívül koncentráltak és hozzák magukkal a szükséges energiákat."

 

"Láthatja mindenki, hogy élvezik a focit, élvezettel játszanak együtt és nagyon jó az összhang."

 

 

Mivel csak nemrég kezdődött meg a közös munka, így Ten Hag a túra alatt szeretne mégtöbbet megtudni a játékosokról. A holland menedzser számára fontos, hogy a megfelelő személyes kapcsolatot alakítsa ki azokkal az emberekkel, akikre munkája során támaszkodni fog és alapvető fontosságúnak tartja ezt azért is, mert hosszútávra terveznek egymással.

 

"Tanulnom kell nekem is, hiszen meg kell ismernem a csapatomat, a személyzetet, az egyéneket, a játékosokat" - mondta. "Ebben nagy segítségemre lesz a túra. A következő két hétben szorosan együtt fogunk dolgozni és tanulni fogunk egymásról, mert én is tanulni akarok róluk, ők pedig rólam, az edzőimről és az asszisztenseimről."

 

Már eddig is sok szó esett az Ajax egykori menedzserének játékstílusáról és a játékhoz való hozzáállásáról, a szurkolók pedig már izgatottan várják, hogy láthassák, miként fejlődnek a Vörös Ördögök.

 

"Proaktív stílusban akarunk futballozni. Akár labdával, akár labda nélkül. Erre kell törekednünk mindig. Az edzők pedig át fogják adni a csapatnak, hogyan tudnak minden helyzetben proaktívak lenni."

 

"Bátrak vagyunk és küzdeni fogunk a labdáért és megteremtjük a lehetőségeket egymás számára. Még akkor is az ellenfél elnyomása lesz a célunk, amikor éppen nem nálunk van a játékszer."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!