Ten Hag: Dolgozunk az igazolásokon

Erik ten Hag, a Vörös Ördögök menedzsere a Liverpool elleni felkészülési mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elárulta, hogy mely területeken szeretné megerősíteni csapatát.


A Vörös Ördögök kedden lépnek pályára Bangkokban az ősi rivális ellen, az MUTV nézői pedig így első alkalommal láthatják játszani a csapatot az új menedzser irányításával.

 

A holland mester 31 fős kerettel utazott el Thaiföldre, a túra pedig lehetőséget biztosít Erik számára, hogy alaposan szemügyre vegye játékosait a Rajamangala Stadionban megrendezésre kerülő derbin.

 

Újdonsült menedzserünket természetesen az átigazolásokkal kapcsolatban is megkérdezték a sajtó munkatársai, mivel, ahogy az minden átigazolási időszakban lenni szokott, a sajtó hangos a különböző nevektől a Uniteddel kapcsolatban, egy érkezőt, Tyrell Malaciat pedig már hivatalosan is bejelentettek, aki el is utazott a csapattal.

 

"Az első sajtótájékoztatómon már elmondtam, hogy határozottan a középpályára keresünk játékosokat, úgy gondolom, hogy a legnagyobb szükség ott van érkezőkre."

 

 

"A támadószekcióba is keresünk játékost, de fontos, hogy a megfelelő embert találjuk meg. Nagyon jó csapatunk van és dolgozunk a játékmódunk fejlesztésén, ha pedig lehetőségünk lesz a megfelelő játékosok leigazolására, akkor igazolni fogunk."

 

Természetesen a kérdések közül nem maradhatott ki Frenkie de Jong este, aki jelenleg a Barcelona játékosa, de rengeteg hír kering a mai napig arról, hogy Ten Hag szeretné a Unitedben tudni őt.

 

"Soha nem beszélek olyan játékosról, akinek nincs szerződése a Manchester Uniteddel, hanem más klub kötelékében áll. Szóval erről a témáról nem fogok semmit sem mondani."

 

Azt azonban elárulta a holland menedzser, hogy tisztában van azzal, hogy erős csapatra van szükség a klub előtt álló kihívások teljesítéséhez mind a hazai bajnokságban, mind az európai porondon.

 

"Hosszú és egyben egy szokatlan szezon is lesz a világbajnokság miatt. Erre pedig fel kell készülnünk. Úgy gondolom, hogy több játékosra lehet szükség, mint egy normál szezonban."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!