Ten Hag reakciója a Liverpool elleni győzelemre

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag elárulta, hogy rengeteg potenciált látott csapatában a Liverpool elleni kényelmes győzelem során a Rajamangala Stadionban.


A United zökkenőmentesen vette az első akadályt és már az első félidő végén 3-0-ra vezetett Jadon Sancho, Fred és Anthony Martial találatainak köszönhetően. A második játékrészben Facundo Pellistri is eredményes tudott lenni a felkészülési túra első mérkőzésén, melyet a Vörös Ördögök holland menedzsere arra használt, hogy 22 különböző játékost is kipróbáljon az utazó keretéből.

 

A győzelmet követően Ten Hag pedig az MUTV-nek nyilatkozott is.

 

Bátor volt a csapat

"Elégedettek vagyunk, mert úgy gondolom, hogy egy remek szellemiségű csapatot láthattunk. Tudjuk, hogy még csak az út elején járunk és, hogy ez még csak a felkészülési időszak. Tisztában vagyunk azzal, hogy hibáztunk is, főként presszingben és így adtunk nekik néhány lehetőséget is, de mi is létrehoztunk sokat és azt gondolom, hogy a csapat bátran játszott, proaktívak voltak a srácok és nagyon keményen megdolgoztak azért, hogy a hibákat kijavítsák. Azt mondhatom, hogy elégedettek lehetünk az első mérkőzésünkkel."

 

 

Kollektív teljesítmény

"Nem csak az eredmény fontos. Tudom, hogy vannak jó játékosaink, de elsősorban csapatként kell játszanunk. Az első meccsen jól teljesítettünk, így boldog vagyok."

 

 

Fejlesztendő területek

"Természetesen időre van még szükségünk, mert azért láttam több hibát is, ezt elhiheted nekem, de nem fogom elárulni, hogy mik voltak azok. Viszont, ha azt veszem, hogy a Liverpool nagyjából 3 fajta csapattal is játszott, akkor azt kell mondjam, nem voltak erősebbek, ettől függetlenül nem fogjuk túlértékelni magunkat. Láthattunk néhány nagyon jó dolgot, például kreativitást és gyorsaságot elöl és van még bennünk potenciál."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!