Modric nem zárja ki hogy távozik a Spurstõl

Luka Modric elzárkózott annak a lehetõségétõl, hogy visszautasítsa annak lehetõségét, hogy távozzon idén nyáron a Tottenham Hotspur együttesétõl.


A horvát válogatott sztárját Európa számos topklubjával szóba hozták már az elõzõ szezon befejezése óta, azonban csapata, a Tottenham azon van, hogy megtartsa játékmesterét, fõleg azt követõen, hogy menedzserük, Harry Redknapp 'pótolhatatlan' értéknek nevezte.

 

A 25 éves középpályás, aki múlt nyáron hosszabbította meg szerzõdését 2016. nyaráig, valószínûleg a Spursszel kezdi meg a nyári felkészülést, amelyre Dél-Afrikában kerül majd sor. Abban viszont koránt sem lehetnek biztosak a fõvárosi szurkolók, hogy a következõ szezonban is a Sarkantyúsok mezében fut majd ki.

 

"Én a Tottenham Hotspur játékosa vagyok jelenleg, éppen ezért ott leszek július 7-én a felkészülés kezdetekor" - kezdte Modric a Daily Starnak.

 

"De azt kell hogy mondjam, átigazolások a késõbbiekben is végbe mehetnek."

 

 

"Angliában gyakran elõfordul az a helyzet, hogy a játékosok az átigazolási idõszak utolsó napján, augusztus 31-én váltanak csapatot, úgyhogy egyelõre teljesen felesleges aggódni bármiért is."

 

"Ha a helyzetem megváltozik a felkészülési idõszak elejére, az se lenne probléma."

 

Modric számára mindenképpen hasznosnak tekinthetõ a Tottenham Hotspur elõzõ szezonbeli szereplése a Bajnokok Ligájában, ugyanis számos klub figyelmét felkeltette játékával a legrangosabb európai kupasorozatban. Nevével kapcsolatban leginkább a Manchester United nevét lehet hallani, akikkel jövõre is ott lehetne a BL-ben, szemben jelenlegi csapatával, amely idén csak az Európa-liga szereplést tudta kivívni. 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!