Hivatalos: Eriksen a United játékosa

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Christian Eriksen csatlakozik a Vörös Ördögökhöz, miután egy 2025-ig szóló szerződést írt alá.


A középpályás 115 alkalommal ölthette magára hazája, Dánia mezét, ezeken a mérkőzéseken pedig 38 alkalommal volt eredményes. A Premier League-ben 237 meccsen lépett eddig pályára és 52 gólja mellett 71 gólpassza is van.

 

Eriksen a következőket mondta a hivatalos bejelentés során:

 

"A Manchester United egy különleges klub és alig várom, hogy elkezdhessem a munkát. Sokszor volt részem abban a megtiszteltetésben, hogy az Old Traffordon játszhattam, de ezt majd a United mezében tenni csodálatos érzés lesz."

 

"Láttam, hogy milyen munkát végez Erik az Ajaxnál, így tisztában vagyok vele, hogy milyen részletességgel és milyen felkészülten dolgozik ő is és a stábja is nap, mint nap. Egyértelmű, hogy fantasztikus edző. Miután beszéltem vele és többet megtudtam a terveiről és arról, hogy hogyan szeretné, ha a csapata játszana még izgatottabb lettem a jövőt illetően. Továbbra is komoly ambícióim vannak a futballban, tudom, hogy még rengeteg mindent elérhetek és ez a tökéletes hely az utam folytatásához."

 

 

John Murtough is megszólalt a transzfer kapcsán:

 

"Christian Eriksent a pályafutása során Európa egyik legjobb támadó középpályásaként ismerhettük meg. Nem meglepő, hogy ezen a nyáron rengeteg választási lehetősége volt, ezért kifejezetten örülünk, hogy ezt a klubot választotta."

 

"Kiemelkedő technikai tudása mellett Christian remek vezetői képességekkel is rendelkezik és alig várjuk, hogy a pályán láthassuk őt a következő szezon során és az azt követőekben is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!