Ten Hag reakciója a Melbourne Victory elleni gyyőzelemre

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag szerint csapata megkapta jutalmát, miután hátrányból sikerült legyőzniük 4-1-re a Melbourne Victory-t.


A Vörös Ördögök már a találkozó elején hátrányba kerültek, miután a házigazdák egy gyors támadás során már a 4. percben betaláltak Tom Heaton kapujába a védők által szabadon hagyott Christopher Ikonomidisnek köszönhetően.

 

A holland menedzser csapata azonban még a szünet előtt szépített, illetve meg is fordították az állást Scott McTominay megpattanó lövésével és Anthony Martial találatával, aki így már a második gólját jegyzi a felkészülési időszak során. 

 

A fordulást követően Marcus Rashford növelte az előnyt Eric Bailly passzából, majd egy jobb szélről beadott labdát a Victory védője, Edmond Lupancu a saját hálójába juttatott, ezzel pedig ki is alakult a 4-1-es végeredmény.

 

Megfelelő reakció

"Egyértelmű volt, hogy egy kompakt ellenféllel állunk szemben, akik nagyon szervezettek voltak, felkészültek ránk és nehéz volt ellenük játszani. A góljuk után a srácok azonban nagyon jól reagáltak. Főleg a jobb oldalon sikerült nagyobb helyzeteket kialakítanunk az első félidőben, aztán a fordulás után megkaptuk a jutalmunkat."

 

A fociban építkezni kell

"Azt mondanám, hogy azokkal az ellenfelekkel könnyebb játszani, akik többet támadnak, mert előbbre jönnek és nagyobbak a terek. Amikor egy csapat beáll védekezni, akkor többet kell mozogni, futni és nagyon fontos, hogy kontrollálni tudd a labdát és a döntéseidet. Intelligenciára van szükség ahhoz, hogy építkezni tudj."

 

 

Az ifjúság ragyogott

"Ezért hoztuk el őket. Szeretnék lehetőséget adni mindenkinek, hogy megmutathassák, mire képesek. Kíváncsiak vagyunk, hogy képesek lesznek-e hozzájárulni azonnal a Manchester United sikereihez, vagy esetleg szükség van-e még valakinél kölcsönben töltött időszakra. Nagyon jó, hogy a Unitednek ennyi tehetséges játékosa van. Javulásra és fejlődésre van szükségük."

 

Benyomás Ausztráliáról

"Csodálatos ez a stadion egy ilyen hatalmas városban, mint Melbourne. Érezni, hogy a sportnak itt kultúrája van. Ausztráliában szeretik a focit meg az egyéb sportokat is, mert ez egy igazi, sport szellemiségű város."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!