Ten Hag: A szurkolók élvezni fogják Eriksen játékát

Erik ten Hag elárulta, hogy nagyon örül annak, hogy Christian Eriksen a Manchester Unitedben fog játszani azt követően, hogy múlthét pénteken véglegesítették a leigazolását.


A 30 éves játékos 3 éves szerződést írt alá a Vörös Ördögökkel, így a rekordbajnok lesz a 3. Premier League csapata a dán középpályásnak a Tottenham és a Brentford után. 

 

Eriksen az Ajaxszal és az Interrel is nyert már bajnoki címet, Ten Hag pedig úgy gondolja, hogy a dán játékos tapasztalata létfontosságú lesz és rendkívül izgalmas támadójátékot fog hozni a pályára, amit már a csapat támadói is nagyon várnak.

 

"Ő egy tapasztalt játékos, játszott külföldön Olaszországban és Hollandiában is, na meg Angliában, tehát jól ismeri a Premier League-et is. Abszolút előny, hogy köztünk lesz."

 

 

"Szerintem ő egy nagyszerű futballista és a szurkolók élvezni fogják a játékát, mert kreatív és tele van ötletességgel. A támadóink is nagyon boldogok lesznek, mert ő kiválóan meg tudja majd őket játszani és képes irányítani a játékot."

 

Eriksen érkezését gyorsan követte vasárnap Lisandro Martinez leigazolásának bejelentése is, aki az Ajaxtól érkezik. Előttük a nyár folyamán már Tyrell Malacia átigazolása is bejelentésre került, Ten Hag pedig továbbra is arra összpontosít, hogy az olyan megfelelő játékosok kerüljenek a klubhoz, mint például a dán középpályás, aki már 115 alkalommal képviselhette hazáját is válogatott szinten.

 

"Az a tény, hogy őt leigazoltuk és mostmár a United játékosának tudhatjuk mindent elárul az átigazolási politikánkról, ami alapján igyekszünk nagyon szelektívek lenni. Nem az volt a cél, hogy mindenhova új játékosokat hozzunk, hanem az, hogy a megfelelő játékosokat igazoljuk le. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült Christian Eriksennel megállapodnunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!