Ten Hag véleménye Garnerről és Hannibalról

Erik ten Hagot a United fiatal középpályásaival, Garnerrel és Hannaiballal kapcsolatos terveiről kérdezték az Aton Villa elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatón, Perthben.


Garner kisebb sérülés miatt eddig nem léphetett pályára a Unitedben, viszont mostmár teljes körű edzésmunkát végez, Hannibal pedig nem használt csere volt a Liverpool és a Melbourne Victory elleni találkozókon, viszont a Crystal Palace elleni összecsapáson a 66. percben pályára léphetett.

 

Ten Hag elárulta, hogy kicsit több időre van szüksége ahhoz, hogy Garnerrel kapcsolatban döntést hozzon, hogy miként tudja őt hasznosítani, mert tisztában van azzal, hogy a Nottingham Forestnél töltött kölcsön alatt a fiatal középpályás remekül teljesített. Emellett azt is elárulta, hogy Hannibal is remekül teljesít az edzéseken.

 

"James Garner most csatlakozott hozzánk a héten az edzéseken, így eddig nem láttam őt, nincs túl sok személyes benyomásom róla. Többet akarom látni és majd ezután döntünk vele kapcsolatban" - mondta Ten hag az újságíróknak.

 

"Hannibal az előző meccsen játszott néhány percet és szerintem az edzéseken is nagyon jó benyomást kelt."

 

Több fiatal játékos is kiemelkedő teljesítményt nyújtott eddig a túrán, a holland menedzser számára pedig kezd szépen körvonalazódni, hogy milyen képességekkel rendelkezik csapata. Azonban Ten Hag azt is elmondta, hogy még időre van szüksége és, hogy a felkészülési találkozók mások, mint amilyenekkel a bajnoki rajt után fognak találkozni.

 

 

"Szerintem jól teljesítenek, de azt is tudom, hogy a Premier League-ben és az európai porondon magas a színvonal. Minden arról szól, hogy készek-e hozzájárulni, tisztában vannak-e a helyzetükkel. A végén meghozom a szükséges döntéseket és amit kell, jóváhagyok, de egyértelmű, hogy néhányan lehetőséget fognak kapni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!