Hivatalos: Fernandez hosszabbított és kölcsönbe került

Alvaro Fernandez a Preston North End együttesénél tölti a 2022/23-as szezont, miután egy éves kölcsönszerződést írt alá a Championshipben szereplő klubnál.


A 19 éves játékos emellett új szerződést is kötött a Manchester Uniteddel, amely így 2024 júniusáig köti őt a klubhoz, akiknek tovább egy éves hosszabbítási opciójuk van.

 

Fernandez 2020-ban a Real Madridtól tette át székhelyét Manchesterbe és első alkalommal fog ideiglenesen más klubnál szerepelni.

 

Abban reménykedik, hogy jó benyomást tud majd tenni és megfelelő játékmennyiséget kaphat a Liliomfehéreknél, akik majd szombaton, a Wigan Athletic otthonában kezdik meg a másodosztály új idényét.

 

 

Fernandez érkezésével Ryan Lowe keretében már öt Unitedes illetőségű játékos lesz, hiszen Matthew Olosunde, Robbie Brady és Josh Harrop mellett a korábban a klub U16-os együttesében szereplő Benjamin Whiteman is őket erősíti.

 

A szélső védő nyerte a 2021/2022-es szezon Év Tartalék Játékosa díjat, amelyet az Ifjúsági FA-kupa döntője előtt, az Old Traffordon vehetett át.

 

A Unitednél mindenki sok szerencsét kíván Alvaronak a szezonra a Deepdale-ben, ahol szorosan nyomon fogják követni a fejlődését.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!