Csapathírek az Atletico elleni meccs előtt

Christian Eriksent és Lisandro Martinezt is láthatják majd a szurkolók a szombati, Atletico Madrid elleni barátságos mérkőzésen, melyet Oslóban rendeznek meg.


Azon szurkolók, akik a csapattal tartanak, vagy elutaznak a norvég fővárosban található Ullevaal Stadionba elsőként láthatják Erik ten Hag csapatában pályára lépni a United legutóbbi két igazolását a Diego Simeone csapata elleni felkészülési találkozó apropóján, ugyanis mindkét játékos ott van a bejelentett 21 fős utazó keretben, Tyrell Malaciaval egyetemben.

 

Bár egyes játékosok betegség, vagy kisebb sérülés miatt hiányoznak, a menedzsernek így is rengeteg lehetősége lesz majd csapatának összeállítására, az eddig remeklő Sancho, Martial és Rashford pedig szeretné folytatni a gólgyártást a spanyolok ellen. 

 

Scott McTominay ismét bevethető miután kihagyta a 2-2-re végződő Aston Villa elleni párharcot, a találkozón James Garner pedig a kispadról szállt be a mérkőzésbe.

 

 

Ethan Laird is újabb bizonyítási lehetőséget kaphat, hogy lenyűgözze holland menedzserünket, a szintén utazó, Alavest megjárt Pellistri pedig újabb tapasztalatra tehet szert a Matracosok ellen. 

 

Mivel figyelembe kell venni azt is, hogy egy nappal később a szintén spanyol Rayo Vallecano ellen is pályára kell lépnie a srácoknak, érdekes lesz látni, hogy milyen összeállításban küldi majd pályára Ten Hag a Vörös Ördögöket. 

 

David de Gea várhatóan pályára fog lépni egykori csapata ellen, de kapusposzton bevethető Tom Heaton és Matej Kovar is.

 

A United teljes utazó kerete az alábbi:

 

Kapusok: David de Gea, Tom Heaton, Matej Kovar

 

Védők: Diogo Dalot, Ethan Laird, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Alex Telles

 

Középpályások: Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Fred, James Garner, Scott McTominay, Facundo Pellistri, Donny van de Beek

 

Támadók: Anthony Elanga, Marcus Rashford, Anthony Martial, Jadon Sancho

 

A mérkőzést az MUTV-n lehet majd élőben követni.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!