Ten Hag szerint csapata készen áll majd a bajnoki rajtra

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag elégedett volt a Rayo Vallecano elleni teljesítmény szintjével, ugyanakkor látja azt, hogy további fejlesztésekre van szükségük, mielőtt a Premier League nyitófordulójában megmérkőznének a Brighton csapatával.


A holland mester első alkalommal ízlelhette meg, hogy milyen az Old Trafford légköre és úgy gondolja, hogy a fiatal támadó, Alejandro Garnacho volt az egyike azoknak, akik élni tudtak a lehetőséggel és jó benyomást keltettek. Az argentin védő, Lisandro Martinez is megmutathatta magát azt követően, hogy az Ajaxtól Manchesterbe igazolt, hogy tovább folytathassa a közös munkát Ten Haggal.

 

A menedzser kihangsúlyozta azt is, hogy a következő hétvégén már rendkívül fontos lesz a végeredmény és úgy véli, hogy a csapata addigra készen fog állni és eredményesek lesznek a Sirályok ellen, a felkészülési szezonnal kapcsolatban kapott kérdésre pedig azt válaszolta, hogy összességében elégedett.

 

"Összességében határozottan" - mondta. "Úgy gondolom, hogy jó felkészülési szezonunk volt, jól haladunk. Készen állunk a szezonra. Tudom, hogy van még hova fejlődnünk és fejlődnünk kell, de ez egy folyamat, amely a szezon során folytatódik, de a jövő hét már az eredményről fog szólni."

 

"A mai meccs a tapasztalat és a fiatalság keveréke volt. Vannak, akik ma először mutathatták meg, hogy mire képesek. Láthattátok, hogy a hozzáállásuk igazán nagyszerű volt és megvan bennük a csapatszellem. Harcolnak és dolgoznak egymásért. Ez nagyon pozitív volt számomra."

 

"Sok helyzetet alakítottunk ki, néhányat pedig engedtünk. Összességében azonban elégedettnek kell lennünk ezzel a teljesítménnyel."

 

Garnacho az ifjúság egyik képviselője volt a találkozón, játéka pedig nagyon pozitív benyomást keltett, ami egyértelműen tetszett a közönségnek is.

 

 

"Ő egy fiatal játékos, aki megérdemelte az esélyt. Szerettük volna mindenkinek megadni a lehetőséget a felkészülési időszakban, ő pedig most ezért léphetett pályára. Elég jól játszott, ami bizakodásra ad okot. Még csak tinédzser, de kiváló teljesítményt nyújtott."

 

Ami Martinezt illeti, úgy tűnik, hogy minden képessége megvan ahhoz, hogy a szurkolók kedvence legyen az Old Traffordon.

 

"Ez nem meglepő" - tette hozzá Ten Hag. "Szerintem nagyon jó párost alkottak Raphaval és nagyon jól játszottak. Ezt jó volt látni. Mindig nagy kérdés, hogy hogyan tudsz beilleszkedni, de úgy gondolom, hogy elég jól be tud integrálódni a csapatba."

 

A szurkolók is bíztatták a holland menedzsert, akit hatalmas ováció fogadott.

 

"Fantasztikus" - mosolygott. "Nem csak érzed, látod is a hangulatot a stadionban. Érzel minden energiát, amit a csapatnak küldenek. Együttműködésre van szükség a szurkolók és a csapat között. Megkapjuk a szükséges érzelmi löketet, nekünk pedig a megfelelő eredményeket kell hoznunk a pályán."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!