Ten Hag az átigazolásokról

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag közölte újságírókkal, hogy a klub keményen dolgozik az átigazolásokon - de kihangsúlyozta, hogy csak olyan játékost szerződtetnek, aki illeszkedik a klub filozófiájába.


Ten Hag eddig három új igazolást köszönthetett a nyár folyamán, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez és Christian Eriksen személyében. A holland szakember megerősítette, mindhárman eséllyel pályázhatnak arra, hogy debütálhassanak újdonsült csapatukban, amikor vasárnap a Premier League nyitófordulójában a Brighton & Hove Albiont fogadják az Old Traffordon.

 

Azt követően, hogy júniusban számos játékos távozott a keretből, a Vörös Ördögöket az egész nyár folyamán középső középpályásokkal és csatárokkal hozták hírbe. Ten Hag már korábban is kijelentette, hogy szeretné megerősíteni a keretet az előttük álló hosszú szezonra gondolva, de ez nem azt jelenti, hogy számára bárki megteszi.

 

Erik nagyon aprólékos a tervezés tekintetében és pontosan tudja, hogy mit akar. Ez vonatkozik az erősítésekre is, amely gondolatot a pénteki, Carringtonban tartott előzetes sajtótájékoztatóján is alátámasztott.

 

Amikor a transzferekről és arról kérdezték, hogy számít-e még további érkezőkre, Ten Hag így felelt az újságíróknak:

"Ez egy jó helyzet lenne. De én most is rendelkezem egy kerettel, amellyel elégedett vagyok."

 

"A jelenlegi keretünk jól halad, fejlődik. Boldog vagyok az eddigi átigazolásainkkal. Nekünk nem bármelyik játékosra van szükségünk, hanem a megfelelőekre és ez az a pont, amin együtt dolgozunk a vezetőséggel."

 

 

Amikor arról érdeklődtek nála, hogy inkább ne szerződtessenek senkit, mint hogy egy nem megfelelő játékos érkezzen, így folytatta:

"Ha nem megfelelő játékos inkább ne jöjjön. Akkor boldog vagyok a jelenlegi keretemmel. A megfelelő játékosokra van szükségünk."

 

A hivatalos sajtótájékoztató vége egyértelműen az átigazolásokról szólt, ahol Ten Hag nem kívánt reagálni a csapattal hírbe hozott játékosokkal kapcsolatos pletykákra.

 

"Minden azon múlik, hogy sikerül-e a megfelelő játékosokat megtalálnunk, akikből sok van, de én nem beszélhetek olyan játékosról, aki egy másik klubbal áll szerződésben. Ha lesznek híreink, akkor közölni fogjuk őket."

 

"Dolgozunk a jelenlegi keretünkkel és őket próbáljuk meg fejleszteni. Jelenleg vannak játékosaink, akik ilyen helyzetben vannak és jól is teljesítenek." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!