Ten Hag átadná energiáját a csapatnak is

Erik ten Hag abban reménykedik, hogy a menedzseri szerepkörébe hozott energiája áthatja majd a Manchester United teljes keretét is.


Ten Hag természetesen már sok tapasztalatot gyűjtött arról, milyen amikor egy nagy klubnál való edzősködés elvárásairól van szó, miután az elmúlt négy és fél évet a holland gigaklubnál, az Ajaxnál töltötte.

 

Azonban a Unitedet irányítani a Premier League-ben teljesen más kávéházat jelent, Ten Hag pedig saját bőrén is tapasztalhatta, hogy milyen figyelem övezi a klubot világszerte, amikor nyári felkészülési túrájukon Thaiföldön és Ausztráliában jártak.

 

Mivel a Brighton & Hove Albion elleni szezonkezdetig már csak nagyon kevés idő van hátra, Erik elárulta, hogy mennyire élvezi új projektjét az Old Traffordon.

 

"Igen, ez egy sok feladattal járó munka, de én nem utálok dolgozni, szóval ezzel nincs problémám" - kezdte Erik a Manutd.com-nak.

 

"Különösen akkor nem, ha a futballban dolgozol. A legjobb futballistának lenni, de ha ez már nem lehetséges, akkor edzőnek vagy menedzsernek kell állni."

 

"Ez egy nagyszerű munka, szóval rengeteg energiát kapok belőle és remélem ezt a csapatomnak is át tudom adni."

 

 

A holland menedzserrel folytatott mérkőzés előtti kérdezz-felelek során a klubmédia arról is kérdezte, mi a kulcsa annak, hogy sikeres csapatot építsen a Unitednél.

 

Erik igyekezett rámutatni a csapat által az edzőpályán elvégzett munka fontosságára és hiszi, hogy a felkészülési szezon során kialakított elvárásokat az egész szezon során fenn kell tartaniuk.

 

"Ez győzelmi kultúrát épít és egy Carringtonban eltöltött héttel kezdődik: ahol magasak az elvárások, jók az értékek és kemény a munka."

 

"Az ebből fakadó munka és játék pedig a végén győzelmet eredményez."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!