Csapathírek a Brentford meccs előtt

Erik ten Hag a klubmédiának adott péntek kora délután exkluzív interjút, melyben friss híreket közölt csapata állapotáról a Brentford elleni bajnoki előtt, amit szombaton rendeznek meg 18:30-as kezdéssel a Brentford Community Stadiumban.


A United szeretné megszerezni első pontjait az új Premier League szezonban, miután a múlt vasárnap 2-1-es vereséget szenvedtek a Brighton & Hove Albion ellen, hazai pályán.

 

A Sirályok elleni összecsapást Anthony Martial és Victor Lindelöf is kihagyta sérülés miatt, de mindketten ott voltak a lelátón a többi Vörös Ördöggel együtt, akik nem kerültek be a meccsnapi keretbe.

 

Sajnos Ten Hag elmondása szerint egyikőjük sem áll még teljesen készen a bevetésre a fővárosi csapat ellen.

 

 

"Még mindig ugyan az a helyzet" - mondta Stewart Gardnernek, a klubmédia riporterének arra a kérdésre, hogy történt-e változás a bevethető játékosok között a múlt hétvégéhez képest.

 

A United csapata hét közben egy zártkapus meccset is játszott, mivel Ten Hag szándéka az, hogy minden poszton két bevethető és fitt játékosa legyen, akik maximálisan felkészültek is.

 

"Nem szeretem a zártkapus meccseket, de ez most az volt. Szükség van arra, hogy minden játékosnak perceket tudjunk adni" - tette hozzá Erik.

 

"Természetesen az a legjobb, ha a bajnokság során tudjuk ezt biztosítani, de nagy keretünk van és most szükség volt erre."

 

"Minden pozícióban két játékosra van szükségünk, így az eddig kevesebb lehetőséget kapók is megmutathatták nekem és a csapatnak a tudásukat, illetve közelebb kerülhettek a megfelelő erőnléti állapothoz is és továbbra is kemény munkát várok tőlük. Ez a legfontosabb."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brentford - Manchester United

Premier League, 2. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!