Ten Hag: Nem létezhetünk alacsony elvárásokkal

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag ragaszkodik ahhoz az elképzeléséhez, hogy a klubot visszavezesse a legmagasabb szintre és azt is elárulta, hogy nagyon büszke arra, hogy ennek a lehetősége az ő kezében van.


Az 52 éves tréner sajnos vereséggel kezdett a bajnokságban, most pedig már idegenben folytatják 18:30-kor a Brentford ellen, Londonban. Mivel a Uniteddel szemben a trófeák szerzése az elvárás, újdonsült menedzserünk is ragaszkodik ahhoz az elképzeléshez, hogy mindenkinek a fejében csakis a korábbi dicsőség visszaállítása lehet a cél.

 

"Nem mondom, hogy mindig könnyű, de úgy gondolom, hogy a Manchester Unitednek trófeákért kell harcolnia" - mondta Ten Hag a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján.

 

"Ez kell legyen a mérce mindenki számára. Nem élhetünk úgy, hogy alacsony elvárásokat támasztunk magunkkal szemben, mert akkor sosem jutunk vissza oda, ahol lenni akarunk."

 

A United utoljára Jose Mourinho vezetésével tudott trófeát nyerni még 2017-ben és legközelebb azóta a 2020/21-es idényben kerültek közel a végső győzelemhez Ole Gunnar Solskjaer irányításával, ám büntetőpárbaj során a Villarreal elhappolta a kupát a Vörös Ördögök orra elől. 

 

 

Az Európa-liga egyike lesz annak a 4 frontnak idén is, melyben a United képviselteti magát, Ten Hag pedig a nyitó hétvégén elszenvedett vereség ellenére várja a kihívást.

 

Amikor egy újságíró megkérdezte tőle, hogy volt-e riadalom az öltözőben a vereség miatt, így felet:

 

"Amikor a Manchester United nem teljesít, akkor úgy gondolom, hogy normális, ha megriadnak az emberek. Jobban aggódnék akkor, ha ez nem lett volna így, mert nyernünk kell, ez az igény."

 

"De ugyanakkor pedig azt mondanám, hogy az aggodalom nem a megfelelő szó, hanem inkább úgy fogalmaznám meg, hogy gyerünk, cselekednünk kell."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brentford - Manchester United

Premier League, 2. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!