Ten Hag: Nagyon meglepett a rossz kezdés

Erik ten Hag elismerte, hogy nehezen sikerült megemésztenie, hogy csapata 4 gólt kapott az első félidőben a Brentford ellen, amellyel elveszítették első idegenbeli mérkőzésüket a 2022/23-as idényben.


Reakció a teljesítményre

"Nagyon gyenge teljesítmény. Készen kell állnod, mire elkezded a játékot, mi pedig nem voltunk és ez kiábrándító. Nehéz ez számomra."

 

Rossz kezdés

"Meglepett, hogy így kezdtünk. 35 perc alatt kaptunk 4 gólt. Ez nem megengedhető. A csapatnak vállalnia kell a felelősséget. Nagyon sajnálom a szurkolókat. MIndent megtesznek és támogatnak minket, mi pedig cserben hagytuk őket."

 

Első két gól

"Nem csak a védekezésről van szó. Összességében hibáztunk, főleg abban, ahogy a labdával bántunk, mert az első két gólnál nem hoztunk jó döntéseket. Ezen a szinten ez nem történhet meg. De megtörtént és vállalnunk kell a rossz eredményt."

 

Egyéni hibák

"Úgy néz ki, hogy ezekből is volt jópár, de a futball csapat sport és mint olyan, együtt kell dolgoznunk, hogy a javunkra fordítsuk a dolgokat. Mindenki követ el hibákat, ezt el kell fogadni, de azzal is tisztában kell lenni, hogy ezekért vállalni kell a felelősséget. Jó játékosokról beszélünk, vállalniuk kell a felelősséget csapatként és egyénileg is. Ezt nem tettük meg."

 

 

Félidő

"Nem megengedhető, hogy a Manchester United 35 perc alatt 4 gólt kapjon, ezt a játékosok is tudják. Aztán a csapat mégis összehozza. A magasságnak semmi köze nem volt hozzá. Nem hiszem, hogy konkrétan Martinez lett volna a probléma, de be kellett hozni 3 friss játékost és több helyen is változtathattam volna."

 

De Gea elismerte felelősségét

"Ő egy nagyszerű kapus. Tudja, hogy az első gólnál egyértelműen hibázott. Egy ilyen esemény természetesen megváltoztatja a játék képét, de akkor is ragaszkodni kell a tervhez és tovább kell lépni. A hibák a futball részei. Tehát folytatnunk kell, csapatként kell játszanunk és a legfontosabb, hogy cselekednünk kell."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!