Özil boldog Madridban

Mesut Özil ragaszkodik hozzá, nem tervezi, hogy elhagyja a Real Mardidot, miután ismét szóba hozták esetleges távozását a Manchester Unitedbe.


A Real Madrid sztárja tavaly elkerülte a lehetõséget, hogy Angliába igazoljon, miután lenyûgözõ teljesítményt nyújtott a Világbajnokság mérkõzésein.

 

Azonban Mourinho csapatának kerete idén is nagy változásokon megy keresztül, így egyesek szerint Özil neve is ott lehet majd az idén nyáron a Santiago Bernabeu stadionból távozó játékosok névsorában.

 

Arról számolnak be, hogy a United továbbra is érdeklõdik a 22 éves középpályásért és spanyol jelentések szerint már fel is vették a kapcsolatot a játékos képviselõjével, amennyiben Özil távozási szándéka valós.

 

 

Ezt cáfolta meg a játékos ügynökének, Reza Fazelinek a Marcaban tett nyilatkozata: "Özil nagyon boldog a Real Mardidban.."

 

Majd a német válogatott játékos is megerõsítette: "Nem fogok távozni Madridból."

 

A United többek között Paul Scholes helyettesének keresése miatt is élénk az átigazolási piacon, Sir Alex ugyanis szeretné megtalálni a megfelelõ karmestert csapata számára. A lapok - Özillel együtt - négy játékost hoztak szóba eddig a Vörös Ördögökkel. A másik három lehetséges érkezõ a lapok szerint Samir Nasri, Wesley Sneijder és Luka Modric közül kerülhet ki.

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!