Folynak a tárgyalások a Reallal Casemiro megszerzéséről

A Manchester United kulcsfontosságú figyelmet fog szentelni annak, hogy a nyári átigazolási időszak lezárulta elő szerződtetni tudja a Real Madrid középpályását, Casemirot, a két klub között pedig már napok óta folynak is a tárgyalások.


Casemiro pozitív jelzést adott a Unitedbe igazolás lehetőségére, akik az egyik legjobban kereső játékosukká tennék a 30 éves brazilt.

 

A United delegációja a hét elején utazott Madridba a tárgyalások lefolytatása végett. Jelen pillanatban még nem született megállapodás se a Real Madriddal, se a játékossal - de az egyeztetések jól haladnak és a United nem valószínű, hogy ennyi időt szentelne az ügylet nyélbe ütésére, ha nem gondolnák megoldhatónak.

 

Casemiro jelenleg a Királyi Gárda keretének egyik legjobban fizetett futballistája és úgy tudni, hogy a United ennek megfelelően versenyképes ajánlattal rukkolt elő elcsábítására, jelentős teljesítményarányos bónusszal megspékelve, amely a fizetési lista élbolyába repítené Manchesterben is.

 

Megjelentek olyan híresztelések, miszerint az Old Traffordon jelenlegi fizetése dupláját kaphatná, ez azonban távol áll az igazságtól.

 

 

Úgy tudni, hogy a Unitedet Casemiro karaktere és professzionalizmusa, illetve a védekező középpályásként elért érdemei sarkallták érdeklődésre. Elmondása szerint hatalmas szakmai kihívást lát abban, hogy az eddig is fényes önéletrajzában a Premier League-ben való szereplést is feltüntethesse.

 

Casemiro madridi mezben három spanyol bajnoki címet, öt Bajnokok Ligáját és három klubvilágbajnokságot nyert már.

 

Leigazolásával kiaknázhatóvá válna a United számára a Fredben rejlő teljes potenciál is. Casemiro a brazil válogatottban hátravontabb szerepkörben játszik, amely nagyobb szabadságot biztosít Fred számára előretoltabb pozícióban, ami a transzfer létrejöttével az Old Traffordon is megismételhetővé válna.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!