Eriksen: A Liverpool legyőzése megváltoztathatja a szezonunkat

Christian Eriksen szerint egy Liverpool elleni pozitív eredmény hétfőn óriási ugródeszka lehet Erik ten Hag csapata számára.


A Vörös Ördögök kiábrándítóan kezdték a Premier League 2022/23-as szezonját, mivel egymás után két vereséget szenvedtek el a Brighton és a Brentford ellen.

 

A dán középpályás reméli, hogy a hazai pálya előnye és az ősi rivális Liverpoollal való találkozó inspirálóan fog hatni játékostársaira és sikerül elérni azt az eredményt, amit az Old Trafford közönsége is elégedetten nyugtáz majd.

 

"Ha egy nagy meccsen jó eredményt érsz el, akkor az meghozza az önbizalmad a következőkre és egy ilyen eredmény biztos a segítségünkre lenne" - mondta a középpályás a United Review-nak.

 

 

"Először is jobban kell teljesítenünk, mint a legutóbbi hazai meccsen a Brighton ellen és fel kell ráznunk a szurkolókat is. Jól és erősen kell belekezdenünk a meccsbe és ezt végig tartanunk kell. A szurkolók szép játékot várnak, ahogy mi is."

 

"De a derbi megnyerése jó ugródeszka lehetne, az biztos."

 

Az egykori Ajax, Tottenham és Inter játékos számára nem idegenek a híres derbik, tekintve, hogy korábbi klubjainak is megvoltak a maguk nagy riválisai. Eriksen elmondása szerint már alig várja, hogy megtapasztalja, milyen is testközelből Anglia legnagyobb meccse, ugyanakkor elárulta azt is, hogy megpróbálja az ezzel járó nyomást távol tartani magától.

 

"Szerintem érezni lehet, hogy az ilyen mérkőzéseknek sokkal felfokozottabb a hangulata" - magyarázta. "Izgatottan várják az emberek és kíváncsiak, hogyan fogunk ellenük játszani. Aztán sikerül felépíteni mindent mentálisan is és a játék is jó lesz."

 

"Természetesen nem tudhatjuk, hogy mi vár ránk a szurkolók részéről a meccs előtt és közben, de amikor már benne vagy a dolgok sűrűjében, akkor már picit bezárkózol és csak a játékra koncentrálsz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!