Everton U21 - Manchester United U21 2-2

A Manchester United fiataljainak végre sikerült pontot szerezniük két fájdalmas vereséget követően Liverpoolban, az Everton U21 ellen játszottak 2-2-es döntetlent.


Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés eredménye, miután a Vörös Ördögök gyorsan két gólos előnyre tettek szert Jurado és Hansen révén, amire aztán Cannon révén kétszer is válaszolt a hazai csapat.

 

A házigazdák kezdték jobban a mérkőzést, labdavesztést követően Cannont szöktették remekül, a kapus kijött rá, amire ő kisodródott a jobb szélre, így csak az oldalhálót találta el a lövése.

 

United akció, Hansen adja ki bal szélen Mainoo-nak, aki belőtte középre, ott már várta Forson, visszafejelte Juradonak, aki megcsinált egy testcselt és a sarok irányába passzolta a labdát, ami végül becsorgott a hazai kapus keze alatt. 0-1

 

Ismét a vendégek támadnak, Forson passzolt középre, amiről sokan lemaradnak, Juradonak azonban állítás nélkül is tökéletes, viszont a kapus a helyén volt, hárította a próbálkozást.

 

Jönnek a Vörös Ördögök, Hansen kap hatalmas labdát és mivel megelőzte a védőit így csak a kapussal kellett farkasszemet néznie, de nem ijedt meg, nemes egyszerűséggel átemelte felette a labdát. 0-2

 

Jön is a válasz, Quirk iramodik meg jobb oldalt, beadja középre, azonban Cannon túlszalad a labdán, így lesz azonban jó egy skorpiórúgásra, amit a kapus szögletre hárít. Az elképzelés és kivitelezés szép volt, szerencsére nem ment be.

 

Nem sokkal később már nincs ilyen szerencsénk, a tizenhatos előterében alakul ki nagy kavarodás, valahogy mégis eljut Cannon elé a labda és a nevéhez híven megdurrantotta a játékszert, ami a bal felsőbe vágódott. 1-2

 

Ismét a házigazdák próbálkoznak és ismét Cannon kap remek labdát. Egy az egyben a kapussal azonban most alul maradt, gyenge próbálkozását hárítja Bishop.

 

Everton akciót követően Hunt lőtte be a labdát középre, ami megtalálta Cannon fejét, ő pedig pontosan bólintott a kapu jobb alsó sarkába. 2-2

 

Második félidő elején a hazaiak kezdtek jobban, azonban most Price veszélyeztetett, a kapus a helyén volt, lábbal védett.

 

John jön beadással a hazaiak részéről, jön is a labdára Price, de magasan fölé fejelte a labdát, marad az eredmény.

 

Végre egy vendég helyzetet is könyvelhetünk, Savage kap remek labdát a bal oldalon, rávezeti a védőjére a tizenhatos előterébe, befelé cselez, lövése azonban mellément, habár beleért egy védő, nem lett volna veszélyes a kapura.

 

Hansen gurított nagyszerűen a tizenhatosan előterében álló Gore-nak, aki azonban csúnyán fölé lőtte a labdát.

 

Túloldalon Warrington kap remek labdát, lövése azonban kapu fölé száll.

 

Miután az eredmény már nem változott a második félidőben, így a csapat feljött a kiesőhelyről nehezen megszerzett egy pontjával, legközelebb a Fulham U21-el találkoznak otthon, a Leigh Sport Lane-en  pénteken este 20:00-kor.

 

Összefoglaló:

United: Bishop; Bennett, Fredricson, Hardley, Jurado; Savage (Oyedele 73), Forson (Pye 63); Gore, Aaroen-Hansen (Bray 63), Mainoo; McNiel.

Gólok: Jurado 12, Hansen 28; Cannon 30, 39

Lapok: Hardley, Gore


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!