Manchester United U21 - Fulham U21 2-2

A fiatalok lemásolták múlt heti mérkőzésük eredményét, ezúttal hazai pályán sikerült pontot szerezniük.


A Manchester United U21 kétszer is hátrányba került a Fulham vendéglátójaként, ugyanakkor mindkét esetben sikerült egalizálniuk. Pajaziti 16. percben szerzett góljára Forson tudott a félidő közepén válaszolni, míg a második félidő elején Ablade találatára a mérkőzés hosszabbításának utolsó percében ismét Forson volt a megmentő.

 

Már a mérkőzés elején veszélyeztetett a Fulham, egy szabadrúgást követően McAvoy fejelte középre a játékszert, ahol Dibley-Diaz tudott bólintani, kapusunk azonban eredményesen nyújtózkodott és kapu fölé sikerült tolnia a labdát.

 

Ismét támadnak a vendégek, O'Neill cselezget a bal szélen, bár többször bele is gabalyodott sikerült középre vágnia a labdát, amit a United védője pont Pajaziti elé rúgott, még igazítani is volt ideje és kilőtte a jobb felső sarkot. A kapus mozdulni sem tudott. 0-1

 

Wellens iramodott meg a jobb oldalon, a középpálya közepéről indított, ami tökéletesen szállt Gore elé, a levétel nem sikerült a legjobban, de nála maradt a labda, megfordult és kapura lőtte, azonban elcsorgott a kapu mellett.

 

Fulham labdavesztés a tizenhatos vonalában, aminek köszönhetően Trialist tudott lecsapni a labdára, a védő javítani szeretett volna, de addigra a játékszer Forson elé került, aki kilőtte a bal felső sarkot. 1-1

 

Fulham támadás a második félidő elején, Godó kap remek labdát a bal oldalon, nem marasztalta sokáig, középre is adta, az jól szállt be középre, ahol már Ablade várta és közelről passzolt a kapuba. 1-2

 

United reakció, Forson adott nagyszerű passzt Gore elé, aki szinte kapug vitte a labdát, azonban lövése a kapu mellé szállt.

 

Hansen emelte középre a labdát a vendégek tizenhatosán belül, de egy védő felszabadított, pont Forson elé, aki lemásolta a mérkőzés első gólját, igazított rajta egyet, majd kibikázta a jobb felső sarkot. 2-2

 

A United fiataljai így a 12. helyet foglalják el eddig szerzett 2 ponttal, éppen nincs kieső helyen, tehát reméljük, javulni fog a játékuk, mint a felnőtteknek. Legközelebb a Liverpool U21 vendégeként tehetik ezt meg szeptember 3-án 15:00-kor a Liverpool Academy pályáján.

 

Összefoglaló:

United: Vitek; Wellens (Pye 86), Fredricson, Bennett, Hardley; Mainoo, Savage (Huddlestone 72); Forson, Gore, Hansen-Aaron; Trialist (McNiell 64)

Nem használt cserék: Mastny, Kambwala

Gólok: Pajaziti 16, Ablade 47 ill. Forson 35, 90+5

Lapok: Forson, Hardley


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!