McTominay: Mindenki harcol a másikért

Scott McTominay elismerését fejezte ki csapattársainak a Liverpool és a Southampton elleni győzelmek után.


A szombati győzelmet a Szentek ellen Bruno Fernandes gólja biztosította, a portugál honfitársa, Diogo Dalot tökéletes beadását lőtte kapásból a házigazdák kapujának jobb alsó sarkába az 55. percben. A találatban Jadon Sancho és Anthony Elanga is közreműködtek, hiszen az ő mozgásuknak köszönhetően találhatta meg szabadon a beadás a gólszerzőt.

 

A United skót középpályása, Scott McTominay, aki bár úgy tűnt megsérült mégis végig tudta játszani a 90 percet dicsérte csapattársait gyors reakciójuk miatt, főleg azért, mert a második fordulóban még kijózanító pofont kapott a csapat a Brentford ellen.

 

"Úgy látszik, hogy sikerül a korábbi pofonokra jól reagálnunk. Mindenki harcol és küzd a másikért. Néha pedig előfordul, hogy csúnyán is, de nyered kell."

 

A skót válogatott játékos úgy véli, hogy a Vörös Ördögök feltámadása a jellemről és a csapatszellemről árulkodik, viszont még ennél is többet szeretne elérni a soron következő találkozókon.

 

"Sokat kell tennünk, hogy teljesen visszatérjünk csapatként a Brentford elleni vereséget követően, harcolnunk kell és nem hagyhatjuk, hogy alábbhagyjon a lendületünk. A győzelmeket élvezzük, de nem hagyjuk, hogy eltompítsanak. Gondoskodnunk kell arról, hogy a Liverpool ellen felélesztett tűz a Leicester és az Arsenal ellen is ott égjen majd bennünk."

 

 

McTominay is elmondta véleményét az új érkezővel, Casemiroval kapcsolatban, aki a Southampton ellen debütálhatott a 80. percben Elanga helyett.

 

"Elképesztő dolog olyas valakitől tanulni, mint ő, aki nagyjából mindent megnyert pályafutása során. A mentalitása lenyűgöző, mindenben határozott, amit csinál, egy csodálatos játékos, aki sokat tud nekünk segíteni. Az egyik fő játékosunk lehet."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!