Hivatalos: Antony a United játékosa

A Manchester Unitednél pont került Antony átigazolásának a végére, a brazil 2027-ig szóló szerződést írt alá, amely további 1 évvel meghosszabbítható.


Antony az Ajax és a Sao Paolo színeiben 134 mérkőzésen 31 gólt és 27 gólpasszt jegyez, míg a brazil válogatottban 9 találkozón 2 gól és 2 gólpassz szerepel a neve mellett. Emellett a fiatal támadó kétszeres Eredivisie bajnok, hazája válogatottjával pedig megnyerte a 2020-as Olimpiát.

 

Antony az alábbiakat mondta:

"Ez egy hihetetlen pillanat a karrieremben, hogy a világ egyik legikonikusabb klubjához csatlakozhatok. Hálás vagyok mindenkinek, aki hitt bennem, különösen a családomnak és minden edzőmnek, csapattársaimnak, mert nélkülük nem jutottam volna el ide."

 

"Az Ajaxban játszani Erik ten Hag irányításával tökéletes volt számomra és a fejlődésem szempontjából is. A futball- és edzői stílusa kihozza belőlem a legjobbat és izgatott vagyok, amiatt, amit a manchesteri terveiről és ambícióiról mondott nekem."

 

"Fantasztikus volt az Ajaxnál eltöltött idő és mindig hálás leszek a belém vetett bizalomért, de most készen állok a következő kihívásra és alig várom, hogy csatlakozhassak újdonsült csapattársaimhoz és kivehessem a magam részét a Manchester United sikereiből."

 

 

John Murtoug a következőket mondta:

"Antony az európai futball egyik legizgalmasabb fiatal tehetsége és pontosan rendelkezik azzal a potenciállal, ami szükséges az Erik ten Hag által épített dinamikus támadó focihoz."

 

"Különösen lenyűgöző volt számunkra a vágya, hogy a Manchester Unitedhez csatlakozhasson és részese lehessen egy hosszútávú projektnek, amellyel a klub visszatérhet a korábbi sikeres periódushoz."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!