Sancho: Ragaszkodunk a tervünkhöz

A Manchester United szélsője, Jadon Sancho a csapat védekezését éltette, melynek köszönhetően újabb kapott gól nélküli találkozót tudhatnak maguk mögött, valamint szezonbeli harmadik bajnoki győzelmüket ünnepelhették.


A 25-ös mezszámú támadó találata az első félidőben végül a győzelmet is jelentette a rekordbajnok számára a King Power Stadionban. A szünet után azonban Erik ten Hag csapata több esetben is kemény védekezésre kényszerült és végül sikerült is megakadályozniuk, hogy a Rókák megszerezzék az egyenlítő gólt.

 

"Ragaszkodtunk a játéktervhez" - mondta Sancho a lefújást követően az MUTV-nek, amikor a védekezésről kérdezték. "A Leicester ellen nem könnyű, de a lefújást követően három ponttal gazdagodtunk. Keményen dolgoztunk végig, hogy növeljük az előnyt és a támadásaiknál voltak is rések, de végül ez nem sikerült."

 

Sanchonak is több alkalma volt arra, hogy az előnyt növelje és elárulta, hogy egyéni törekvése, hogy mégtöbb gólt tudjon szerezni azt követően, hogy a Rókák ellen szezonbeli második találatát is meglőtte.

 

 

"Szeretnék minél több gólt szerezni és, ha lesz lehetőségem, akkor meg is fogom próbálni. Remélhetőleg legközelebb újabb gólokat tudok szerezni."

 

A Vörös Ördögöknek most elég volt 1 találat, Sancho és társai pedig máris a következő bajnokira koncentrálnak, melyen az Arsenal látogat majd az Old Traffordra. Az angol támadónak feltett szándéka, hogy a jó sorozatukat folytatni tudják.

 

"Meg kell őriznünk ezt a lendületet és minden alkalommal meg kell szereznünk a 3 pontot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!