Eriksen: Mindenki kész egymásért harcolni

A Manchester United középpályása, Christian Eriksen dicsérte a pályán és azon kívül tapasztalható összetartást, miután Erik ten Hag legénysége sorozatban negyedik Premier League győzelmét aratta az Arsenal felett.


Az Ágyúsok ellen újabb kiváló teljesítmények lehettünk szemtanúi a középpályán, ahol a csapat újdonsült 14-ese az utóbbi időben már egyre megszokotabbá vált mélységi irányító szerepkörében szerepelt Scott McTominay mellett.

 

Eriksen dicsérettel illette, hogy a Brighton és a Brentford ellen elszenvedett vereségeket követően az elmúlt hetekben Erik ten Hag keretének minden tagjánál mentalitásbeli váltás állt be.

 

"Hatalmas különbség van az első két mérkőzéshez képest, igen, ez igaz" - kezdte Eriksen a SkySportsnak a vasárnapi lefújást követően.

 

"De emellett szerintem egy új rendszer kezdett felállni, mivel a menedzser is csak nemrég érkezett, én is új vagyok egy korábban számomra abszolút nem ismert öltözőben."

 

"Rengeteg játékos később érkezett, többen már sok ideje itt játszanak - minden arról szól, hogy összeszokjunk és szerintem ennek a hatása már kezd érződni."

 

"Egyre megszokottabbá fog válni a munka a társakkal és ez egy nagyon jó közösség. Mindenki a legjobb teljesítményét akarja nyújtani és harcolni."

 

 

Antony vezetőgólját követően az Mikel Arteta együttese egyenlíteni tudott, ám a United parádésan reagált az Álmok Színházában és Marcus Rashford duplájának köszönhetően újabb értékes győzelmet szereztek.

 

Míg arra kulcsszerep hárul, hogy a megfelelő dolgokat a megfelelő időben tegyék, Eriksen kijelentette, hogy az elmúlt időszak győzelmeit követően egyre nő az önbizalmuk.

 

"Szerintem látható a mérkőzéseken és a játékunkból, hogy elkezdtünk egyre magabiztosabbak lenni" - tette hozzá.

 

"Az első két, de még az utána következő néhány mérkőzéshez képest is sokkal inkább dominálnuk a labdatartásban."

 

"Jobban irányításunk alatt tartjuk a játékot annál, mint hogy fel-alá szaladgálunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!