Antony: Libabőrös lettem a gólomtól

A Manchester United új szélsője, Antony érthetően még mindig fel volt villanyozva, amikor hétfőn délután Carringtonban leült vele beszélgetni a klubmédia, kevesebb, mint 24 órával debütálása során szerzett gólját követően.


A brazil játékos sugárzott a boldogságtól, amikor felelevenítésre került az Arsenal elleni mérkőzés 35. perce, ahol a vendégek kapusa, Aaron Ramsdale mellett lőtt higgadtan a kapuba, amellyel vezetést szerzett csapatának az Old Traffordon rendezett pulzáló első félidőben.

 

Antony nagy elismerésben részesítette azt a csapattársát, Marcus Rashfordot, aki gólpasszával hozzájárult álomszerű pillanatához, majd pedig maga is duplázni tudott, amellyel 3-1-re legyőzték az addig veretlen Premier League listavezetőt.

 

"Marcus tökéletesen passzolta a labdát, szóval amikor elém került, akkor már nem volt vele túlzottan sok dolgom" - kezdte Antony némiképp szerényen. 

 

"Láttam a kapust, a labda pedig annyira tökéletesen jött felém, hogy utána már el tudtam helyezni a kapuban. Nagyon boldog voltam, hogy csak az ösztöneimre kellett hagyatkoznom."

 

Két másik csapattársának megnevezésével Antony totálisan egyetért menedzserével abban, hogy ez egy nagyszerű csapatmunka eredményezte gól volt.

 

"Bruno Fernandesnél volt a labda, aki lerázta magáról Gabriel Jesust, majd Jadon Sanchohoz tálalt" - tette hozzá az újdonsült igazolás majdnem úgy, mint egy kommentátor.

 

"Sancho egy érintés után Marcushoz passzolt, aki utána bármelyik irányba továbbíthatta volna a labdát. És amikor Marcus, lévén egy nagyon intelligens játékosról beszélünk, felismerte hogy be tudok futni a tizenhatosra, már ott is voltam. Hozzám passzolt, én pedig jól éltem a lehetőségemmel."

 

 

Amikor arról kérdezték, milyen érzés volt számára megzörgetni az ellenfél hálóját, Antony így felelt:

"Lenyűgöző volt megszerezni az első gólomat és ezt a pillanatot ilyen hangulatban megosztani a szurkolókkal."

 

"A pályára lépésem pillanatától libabőrös voltam, mert tudtam, hogy a klubnál mennyire akarták, hogy itt játszhassak és ugyanez igaz a szurkolókra is."

 

"Amikor láttam, hogy a labda bemegy, a háló pedig megrezdül, minden érzés előtört belőlem, ahogyan az talán látszott is. Teljesen kirázott a hideg."

 

Természetesen a klubmédia részéről arra is kíváncsiak voltak, gólöröme során miért vett fel egy oroszlánüvöltésre hajazó pózt, de aztán kiderült, hogy a nagymacska megnevezésekor hiba csúszott a gépezetbe.

 

"Ez egy barátokkal kapcsolatos dolog" - mondta nevetve a United 21-ese.

 

"Szóval amikor gólt szerzek, akkor a barátaim tudják, hogy mi ez, egy tigris. Ők tudják és ezért így ünnepelek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!