Casemiro már otthon érzi magát

Casemiro gyorsan alkalmazkodott új életéhez a Manchester Unitednél, azt követően, hogy a nyári átigazolási időszakban áttette székhelyét a Real Madridtól.


A brazil játékos egyike volt Erik ten Hag kulcsfontosságú nyári erősítéseinek, amelyet követően augusztusban, a Southampton ellen debütálhatott a Vörös Ördögök színeiben, míg első kezdőként való pályára lépésére a múlt heti, Real Sociedad elleni Európa-liga csoportmérkőzésen került sor.

 

Bár még csak manchesteri karriere korai szakaszában jár, a már számos címet begyűjtő középpályás nem sok időt fecserélt és azonnal integrálódott a stábbal és az új csapattársakkal való közös munkába.

 

Amikor arról kérdezték, milyennek találja az angliai életet, Casemiro így felelt:

"Nagyszerű, nagyon jó, ez egy nagyon barátságos klub, ahol otthonosan érzem magamat."

 

"Már az első napomtól kezdve kényelmesen érezhetem itt magamat. Nagyon boldog vagyok a csapattársaimmal, mindig segítenek nekem."

 

"Az edzői stáb mindig egyértelműen elmagyarázza számomra a dolgokat, jól megy a teljesítés és nagyon boldog vagyok."

 

 

Már megérkezése után nem sokkal megjelentek olyan képek a másik új igazolásról, Antony-ról, hogy azonnal felfedezte Manchestert, Casemiro pedig nagy örömmel üdvözölte honfitársát és ugyanolyan szívesen felfedezné a várost, ha lehetősége nyílik rá.

 

"Szerintem nagyon fontos, hogy egy ilyen minőségi játékos játszott itt velünk, mint Antony" - magyarázta.

 

"A válogatottból már ismertem őt."

 

"A brazil nemzeti csapatban együtt is játszottam vele és nagyon fontosnak tatom, hogy Antony szintű játékosaink legyenek. De nem csak róla van szó, több top szintű játékostársam is van."

 

"A városról rengeteget meséltek nekem az emberek, például, hogy hol vannak a legjobb éttermek. Én olyan ember vagyok, aki szeret otthon maradni és a családdal pihenni. Jól vagyok és boldoggá tesz, hogy itt lehetek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!