Antony izgatott első idegenbeli pályára lépésétől

A brazil szélső, Antony minden egyes alkalommal megtiszteltetésnek érzi, ha magára öltheti a Manchester United mezét és már nagyon várja, hogy csütörtökön először az Old Traffordtól távol is megtehesse, amikor a Vörös Ördögök Moldovába, a Sheriff Tiraspolhoz látogatnak.


A 22 éves játékos szeptember 4-én debütált manchesteri színekben, amikor az Arsenal hazai 3-1-es legyőzésekor ő kezdte meg a gólgyártást, a szurkolókat pedig túláradó energiájával és trükkjeivel is elkápráztatta.

 

Kezdő volt a csapat következő összecsapáson is, szintén az Álmok Színházában, ahol a United szűkös, 1-0-s vereséget szenvedett a Real Sociedad elleni Európa-liga csoportmérkőzésen.

 

Potenciálisan harmadik mérkőzése, a Sheriff elleni szintén európai kupaösszecsapást megelőzően a válogatott játékos abbéli vágyának adott hangot, hogy szeretne pozitív eredménnyel távozni Moldovából.

 

"Mindig várom, hogy a United mezében játszhassak" - kezdte.

 

"Ez mindig okot ad számomra az izgatottságra."

 

"Sajnos a hazai meccsünket elvesztettük, de most már száz százalékig az idegenbeli találkozónkra kell koncentrálnunk és hogy három ponttal térhessünk haza."

 

 

A Sheriff az előző európai kupaidényben robbant be a köztudatba, amikor a csoportkörben legyőzték a későbbi győztes Real Madridot.

 

De a házigazdák által jelentett veszélyt ellenére Antony kihangsúlyozta, hogy Erik ten Hag elvárása összes játékosával szemben az, hogy mindent beleadjanak a mérkőzéseiken.

 

"Nehézségekkel fogunk szembe nézni" - tette hozzá.

 

"Tudjuk, hogy kemény mérkőzésre van kilátás."

 

"De a Manchester United nagyságával is tisztában van mindenki, szóval úgy fogunk kimenni a pályára, hogy megfelelő tisztelettel adózzunk a klub címere előtt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!