Sancho: A három pont a fontos

Jadon Sancho hiszi, hogy a Manchester United és ő is fényes jövő előtt áll, miután eredményes volt a Sheriff Tiraspol elleni Európa-liga csoportmérkőzésen.


Az angol válogatott szélső szerezte csapata vezetőgólját, amikor egy remek labdaérintést követően ballal tudott betalálni a hazaiak hálójába, majd nem sokkal később majdnem duplázni is tudott, amikor csak a gólvonalról tudtak tisztázni a moldávok.

 

"Csalódást keltő eredmény volt vereséggel kezdeni az európai kupaszezont, szóval tudtuk, hogy ma győzelmi kényszerrel lépünk pályára" - kezdte Jadon az MUTV-nek.

 

"Nagyon örülök a gólnak. De megismétlem, a legfontosabb dolog a három pont megszerzése volt, én pedig továbbra is keményen fogok dolgozni a csapatért."

 

 

A Vörös Ördögök előnyét Cristiano Ronaldo duplázta meg, amikor a manchesterieket idegenbe is elkísérő szurkoltábor előtt értékesítette büntetőjét. Amikor Sanchot az este másik gólszerzőjéről kérdezték, csak dicsérő szavakkal tudta illetni a portugált és hiszi, hogy tovább tudja majd növelni legendás gólmennyiségének számára a jövőben.

 

"Amikor Cristiano eredményes, amikor megfelelő önbizalommal rendelkezik, akkor képes egy, kettő, három vagy négy gólt is szerezni" - tette hozzá.

 

"Szóval mi nagyon örülünk neki."

 

Sancho kimaradt az angol válogatott csütörtökön délután, Gareth Southgate által kihirdetett 28 fős keretéből, ahogyan a sérüléssel bajlódó Marcus Rashford is. Azonban a korábbi Dortmund-játékosnak egy másik kulcsfontosságú célja is van: folyamatosan bizonyítani képességeit és keményen dolgozni a Unitedért a következő, Manchester City elleni rangadón.

 

"A világbajnokságon való részvétel egyike a céloknak, de sajnos nem kaptam meghívót a válogatottba. Nekem viszont továbbra is magamra kell koncentrálnom, keményen kell dolgoznom hétről-hétre. És én ezt is fogom tenni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!