Martinez: Büszke vagyok, hogy itt lehetek

A Manchester United védője, Lisandro Martinez a szezon első nemzetközi győzelmét követően elárulta, hogy nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy a Vörös Ördögöket képviselheti.


A 24 éves játékos ismét Raphael Varane mellett szerepelhetett a védelem tengelyében és sikerült újabb kapott gól nélküli mérkőzést lehozni, melyet Jadon Sancho és Cristiano Ronaldo találatainak köszönhetően az angolok meg is nyertek a Zimbri Stadionban. 

 

Martinez élete szépen indult az Old Traffordon és ragaszkodik ahhoz, hogy neki és társainak csakis a céljaikra kell figyelniük és örül, hogy a győzelmeket szenvedélyes játékkal tudja segíteni.

 

"Ma este nyernünk kellett, mert szükségünk volt a 3 pontra. Ez nagyon fontos volt számunkra" - kezdte az MUTV-nek nyilatkozva, a moldovai győzelmet követően.

 

"Nagyon keményen dolgozunk minden nap az edzéseken és ma Jadon fantasztikus gólt szerzett. Az is fantasztikus volt, ahogy játszottunk, a gólnál pedig szerintem mindenki kivette a maga részét a sikerből, Jadon pedig feltette az i-re a pontot. Nagyszerű befejezés volt, amit mindenki ünnepelhetett."

 

 

A United csalódást keltő szezonkezdetét követően az egykori Ajax játékost választották meg augusztus hónap legjobbjának a szurkolók, Erik ten Hag alakulata pedig szemmel láthatóan kezd összecsiszolódni, Lisandro pedig nem felejtette el megemlíteni Cristiano Ronaldo első idénybeli gólját sem, mellyel kialakult a 2-0-s végeredmény.

 

"Tudjuk jól, hogy Cristiano mekkora gólokat képes szerezni, de ma este ez a találat nagyon fontos volt az önbizalma szempontjából és a csapat számára is. Sikerült 2-0-ra nyernünk és ez nagyszerű."

 

A csapatot 600 szurkoló kísérte el Kisinyovba, az argentin védő pedig elismerően szólt a támogatásukról is és elmondta, hogy hatalmas büszkeséget érez, amikor egy ilyen tábor mögötte van.

 

"Nagyon boldog vagyok" - mondta, amikor arról kérdezték, milyen érzés hallani, hogy a nevét skandálják a lelátón szurkolók. "Kicsit meglepett a dolog, de ugyanakkor büszke vagyok arra, hogy ide, a világ legjobb klubjába jöttem és fantasztikus, amikor a szurkolóktól azt hallom, hogy Argentína, Argentína. Számomra ez csodálatos."

 

"Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!