Ronaldo minden sorozatban tündökölni fog

Cristiano Ronaldo ismét betalált, idei első góljának köszönhetően pedig sikerült 2-0-ra legyőzni idegenben a Sheriff Tiraspol csapatát az Európa-ligában.


A legutóbbi szezon házi gólkirálya későn csatlakozott társaihoz a felkészülési időszakban, Erik ten Hag pedig több ízben is csak csereként számolt vele, majd a legutóbbi találkozókon már a kezdőben kapott helyet.

 

A portugál klasszis a Real Sociedad ellen hadilábon állt a szerencsével is, mivel találatát les miatt nem adták meg végül, Moldovában azonban már ismét ünnepelhetett.

 

A helyi szurkolók is izgalomba jötte, hogy a United 7-es mezszámú játékosa is városukba látogatott és még közülük is többen csatlakoztak Ronaldo "siuuu" gólöröméhez, miután a portugál értékesítette a vendégek számára megítélt büntetőt, melyet a Diogo Dalot ellen elkövetett szabálytalanság miatt adott meg a játékvezető.

 

A válogatott szünetet követően A Vörös Ördögökre városi derbi vár, a csapat holland menedzsere, Erik ten Hag pedig úgy véli, hogy a gólok hamarosan áradni fognak a világ legeredményesebb góllövőjétől.

 

 

"Erre számítottunk, miután kihagyta a felkészülési szezont" - mondta a menedzser, amikor Ronaldo teljesítményének fokozatos fejlesztéséről kérdezték. "Nagyon keményen kell dolgoznia és rengeteg munkát befektetnie, hogy megfelelő erőnlétet szerezzen és akkor sokkal több gólt fog szerezni. Láthatja mindenki, hogy már milyen közel van ehhez.Ha fittebb lesz, eredményesen fogja befejezni az akciókat."

 

Ten Hagnak azt is felvetették a kisinyovi Zimbru Stadionban tartott mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, hogy Ronaldo nagyon elkötelezettnek tűnik a csapattársai irányába, erre pedig a holland határozott választ adott.

 

"Úgy gondolom, hogy teljes mértékben elkötelezett a projektünk iránt. Maximálisan benne van a dolgokban. Láthatják azt is, hogy jó kapcsolatban van mindenkivel, jól kijönnek a társaival, ennek pedig személy szerint nagyon örülök."

 

Ronaldo az előző szezonban kihagyta a városi rivális elleni rangadót az Etihad stadionban és már alig várja, hogy október elején ő is pályára léphessen azon a találkozón, mellyel a Vörös Ördögök hektikus menetrendbe kezdenek a világbajnokság miatti szünetet megelőzően.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!